Jeg elsker oransje #2

Story of my visits at Anton Sport:

Jeg kommer inn i butikken, og vet nøyaktig hva jeg er på utkikk etter. Jeg tenker at jeg skal finne meg en tanktopp fra Nike, en sånn ribbestrikket en i bomull som ikke koster all verden. Fordi jeg ikke har noen sånne, selv om jeg har vært på Anton mange ganger. Og de har sånne hele tiden. I stadig nye farger. Så jeg tar med meg en sånn i prøverommet, og gjerne en bukse eller tights eller noe i den duren. Så finner jeg nok en gang ut at den tanktoppen ikke er så veldig fin til meg. Men at den buksa eller tightsen eller whatever var ganske fin, men at de selvfølgelig ikke har min størrelse.

Ganske fornøyd går jeg for å henge plaggene på plass, for da var i alle fall de pengene spart, og jeg har jo ganske mye treningstøy, så jeg trengte de jo strengt tatt ikke.

Og så da, i det jeg skal henge klærne på plass… Så ser jeg et eller annet; en genser, en jakke, en hvasomhelst, som jeg ikke så i stad. Og som jeg nå, etter å ha oppdaget det, ikke klarer å la vær å se på. Det er akkurat som en slags overjordisk tiltrekningskraft. Jaja, det skader jo ikke å prøve. For det er jo ikke sikkert at den er noe fin på.

Oups. Den var veldig fin. Den var jo helt perfekt egentlig. Og en sånn har jeg jo egentlig ikke fra før heller… Ikke egentlig. Så den har jeg jo faktisk bruk for i tillegg. Egentlig!

Så de pengene jeg «sparte» går plutselig opp i røyk, pluss litt til, fordi den genseren kosta litt mer enn toppen og buksa jeg prøvde til sammen. Og så finner jeg alltid noe dritt i kassen som jeg plukker med. De er ganske flinke til å lure oss på Anton. Men det er greit, for det er gøy med folk som skjønner seg på salg:)

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Nå gjenstår det bare å se om denne herligheten fra adidas fungerer til å trene i da. Det var jo tross alt derfor jeg kjøpte den…

*løpeløpeløpe*

5 tanker på “Jeg elsker oransje #2

  1. Tilbaketråkk: Hopp i havet! | Miss Mowmow

  2. Så kul! Jeg skjønner hva du mener, «må bare, skal bare».
    Og så digg med nye treningsklær. I postkassa i dag lå det to treningsbher og en tights. Gleder meg til å bruke dem senere i uka 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s