3 dager igjen!

Nå er det faktisk bare 3 dager igjen til Oslo halvmaraton… På en måte så har tiden fra jeg bestemte meg for å delta og fram til nå gått veldig fort, samtidig har jeg endret ganske mye i forhold til treningsmål og ikke minst treningsopplegg siden da. I vinter var jeg med på noen løp i Strindheim IL sin Vinterkarusell (bildet til venstre er fra et av de løpene), og i vår løp jeg 4-5 ganger i uka, mye på grunn av en løpechallenge vi hadde på jobben. De siste 3-4 månedene har vært preget av mer styrketrening, så det sier seg jo selv at oppladningen ikke har vært den aller beste. Når det er sagt – styrketreninga har uten tvil gjort løpesteget mitt mer effektivt og som kjent tar jeg med meg alt det positive jeg kan! Jeg har aldri løpt så langt heller, så jeg vet ikke hvor ille det eventuelt kan være. Det finner jeg vel raskt nok ut, så derfor velger jeg å ikke tenke så mye på det før jeg må.

I forbindelse med løpet har jeg fått litt ekstra mat på menyen de to neste dagene. Jeg føler at jeg spiser ganske bra med mat hver dag jeg, men jeg løper ikke halvmaraton hver dag, så selv om det ikke kjennes ut som jeg trenger noe ekstra nå så er jeg kanskje glad for det på søndag etter at løpet er ferdig? 🙂 Nå er det ikke så veldig spennende, for det dreier seg om et par hundre gram havregryn eller ris i tillegg til den vanlige maten min i morgen og lørdag. Men det blir faktisk 3 ganger så mye som jeg spiser av det på en vanlig dag, så det er MYE mat! Litt spent på hva så mye ekstra karbohydrater gjør med kroppen nå, så det blir gøy å se. Jeg skal lage en litt større porsjon havregrøt enn normalt til frokost, koke litt mer ris til måltidene og så skal jeg i alle fall lage Børge’s Vaniljeris! Si til meg at noe smaker risengrynsgrøt og jeg hiver meg over det med en gang. I følge mine foreldre var jeg veldig glad i grøt da jeg var baby, og det har vel bare vedvart tenker jeg:)

Kanskje derfor jeg synes det er så greit med CottageCheese også, fordi det blir littgrøtete? Det gjelder å variere litt her også, da dette står fast på kveldsmatmenyen. I dag ble det CC med vanilje- og mandelessens, og så varmet jeg bjørnebær og krydret med malt stjerneanis og kanel. Og så litt sukrin selvfølgelig. Mmm, godis!

6 tanker på “3 dager igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s