Liten, sliten jente…

Ja. Jeg blir bare mindre og mindre! Tok ukens mål og vekt i dag tidlig for å rapportere til coachen. Nesten en kg ned fra sist uke, og jeg har gått inn litt over alt egentlig:) Ganske fornøyd med det, så jeg spiser de ekstra grammene med ris og havregryn med verdens beste samvittighet! I dag tidlig tok jeg frokosten på jobb, og jeg måtte bruke to skåler for å få plass til all grøten. LUKSUSS!

Faktisk, så hadde jeg så god samvittighet at jeg cheata litt og smakte på noen av produktene i Cuatro-serien til Proteinfabrikken som jeg har vært i salgsmøte med i dag. Og det må jeg bare si: de barene smaker seriøst digg! Så driver du med kondisjonsidrett? This is the shit! Og ja… Hvorfor jeg har vært i møte? Kommer tilbake til det senere!

Litt på grunn av det møtet ble det en veeeldig lang arbeidsdag som avslutning på en veeeldig lang arbeidsuke. Jeg føler at jeg bare har vært på jobb, jeg. Og det har jeg kanskje også? Jaja. Har fått gjort en del bra ting, så jeg håper at fra neste uke av går det an å ha litt mer normale dager igjen. Jeg har sovet litt dårlig de siste nettene også, sikkert på grunn av jobb og litt u. Natt til i går våkna jeg sikkert 4 ganger av at jeg ikke hadde følelse i armene, og i natt drømte jeg at jeg skulle på HV-øvelse i uken mellom Sandefjord Open og Oslo GP. Det hadde vært noe! Så, litt skjerpings på leggerutinene fra nå av. Jeg vet jo at det er verdt det;)

I tillegg var jeg kanskje litt for kul på tirsdag da jeg kjørte den progressive langkjøringsøkta, og det har leggene måttet betale for. Har vært litt murring i de siden onsdag, så etter råd fra min kjære løpementor (les: Far) droppa jeg joggeturen i dag. Så får vi se hvordan det blir i morra, tenker 20 rolige minutter med et par korte stigningsløp er på sin plass etter endag på toget. Jeg kjøpte komfort-billett sånn at jeg kan se litt film på turen nedover. Og kanskje sove litt? 🙂 Jeg synes egentlig at tog er ganske OK! Men jeg er ganske fornøyd med at jeg har fly hjem igjen på søndag da, hehe!

 

Maten for helgen står endelig klar i kjøleskapet, så nå skal jeg bare pakke litt (det vil si så lite som mulig!) før jeg kommer meg i seng. Det eneste jeg trenger å gjøre i morgen tidlig er da å spise en enorm havregrøtporsjon og komme meg til toget til rett tid. Jeg satser på at yr.no melder oppholdsvær på søndag fordi det faktisk kommer til å bli det, og pakker klær deretter. Må lure med meg noe litt fint også, siden jeg skal på stand-up på Latter med jentene i morgen kveld:) Hadde sikkert vært greit med et glass vin som tilbehør også, men nå har jeg glemt hvordan det smaker så da kan det like gjerne vente til en annen gang. For eksempel en dag jeg ikke skal løpe 2 mil dagen etter…

Aaah, for en dag, for en uke, for et liv! Men selv om jeg er litt trøtt og sliten akkurat nå, så trives jeg sånn og jeg føler faktisk at jeg har det veldig bra. Så…

En liten, sliten og fornøyd jente!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s