Coffee&Toffee

Startet dagen med en ny vri på havregrøten. En liten vri, i alle fall… Brukte evig lang tid på å sovne i går kveld, så i dag gikk det to ts med cappucino kaffepulver opp i grøten sammen med litt Stevia English Toffee og sjokoladeproteinet. Det var faktisk ganske godt! Litt vanilje-te ved siden av og vips så er man litt mer våken!

Stevia er et helt supert produkt, jeg bestilte English Toffee og Peppermint fra iherb.com, men jeg har store planer om å legge inn en ny ordre med litt flere smaker veldig snart! Det var enkelt å bestille derfor, servicen var god, og ved små pakker er det heller ikke så mye i porto! Det kan være greit å passe på at du ikke bestiller for mer enn 200 NOK av gangen, for da slipper du unna toll – og det er jo alltid greit!

Du har sikkert sett en sånn rabattkodepå hver eneste trenings- og kostholdsblogg i løpet av det siste året eller så, men her er nok en kode du kan bruke for å få 5$ rabatt på din første bestilling: QOZ998

Tirsdag igjen og det betyr en ny runde med FitnessFusion! Herlig start på dagen:) Veldig glad for at jeg ikke ble noe særlig støl etter søndagens bragd, jeg lå relativt lavt i puls hele veien og da slipper man litt billigere unna etterpå! For nei, jeg er ikke noe mer supermenneske enn noen andre – hadde jeg tatt i litt mer hadde jeg nok dævva!

Skal kjøre på med en styrkeøkt etter jobb i dag! Gleeeder meg – nå er det bare full gass på den fronten!!!

Ha en herlig tirsdag!!!

2 tanker på “Coffee&Toffee

    • FitnessFusion er et ELIXIA-produkt og kjøres derfor kun i ELIXIA. Det er en Body&Mind-time som er inspirert av Yoga og Pilates. Den er ikke så teknisk og man jobber til musikken, så det er litt morsommere og lekent. Og ikke minst gjør den fantastisk godt for en kropp som har økt mengden styrketrening og er litt mer firkanta i bevegelsene enn før..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s