Mett…

Søndag morgen og jeg har nettopp spist min vanlige frokost igjen og er klar for en ny dag tilbake på diett. At det var plass til havregrøt nå er i og for seg et under… For i går kveld ble det MYE mat! Jeg byttet ut alle måltidene mine, men de første 3 var proteinrike så det holdt i lange baner… Startet dagen med proteinpannekaker til frokost – jeg omtrent løp opp bakkene etter morgencardiorunden med verdens største smil om munnen, og jeg tror faktisk jeg sang litt for meg selv mens jeg lagde maten. Kort oppsummert: det smakte sinnssykt bra!

This is what you need…

 And this is what you get…

 


Etter trening spiste jeg verdens mektikste proteinbombe av en kake, inspirert av Kristine Weber sin høstkake som du finner oppskrift på her. Jeg brukte sjokoladeprotein, tilsatte litt kakao og hadde rosiner og peanøtter på toppen sammen med litt maldonsalt. Toppingen er sjokoladeprotein rørt ut i skummet melk.

Hjemme igjen ble det en liten pizza – lite bunn og mye fyll! Bunnen er bare lagd av bokhvetemel, mandelmel, olivenolje, vann og salt, og forstekt litt før jeg hadde på fyllet som var hermetiske tomater, toscanakrydder, salt og pepper, svinekjøtt, sopp, paprika, rødløk og revet parmesan. En sunn pizza er like fullt en veldig god pizza!

Greit – 3 proteinrike måltid: Check! En liten milkshake på Graffi da… Og så ble det kveld – jentekveld med litt tapasmat og sjokoladefontene… IK!

Konklusjonen er at jeg fortsatt er veldig glad i mat og at magesekken ikke ser ut til å ha blitt noe særlig mindre elastisk i løpet av de siste ukene, og at jeg til tross for manglende cravings fortsatt liker sjokolade veldig godt:) Heldigvis var stretchfibrene i kjolen like tøyelige som de i magesekken, og siden det bare var sofakos og andre like mette jenter rundt meg så gjorde det liksom ikke så mye å se litt gravid ut..

Nå er jeg klar for en tur på Ladestien sammen med Kristine! Herlig oktobersol og jeg har overfylte energilagre som trenger litt hjelp til å tømmes…

4 tanker på “Mett…

      • Kødder du eller… Jeg er E-K-S-T-R-E-M på ost. Derfor kjøpte jeg en liten pose med revet parmesan i stedet for noe annet når jeg bare skulle ha litt på pizzaen. Den funker liksom ikke å snavle, hehe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s