Nytt styrkeprogram og P-U-M-P!

Wihihiiiiiiii! Sykt gira etter dagens styrkeøkt:) Kjempegøy med nytt program, bra trøkk og syyyykt pump etterpå! Hohooo! Første dag med chins, som jeg for ordens skyld fra nå av skal prøve å kalle for pull-ups, og klarte 5+5+5+3. Kjørte de i supersett med brystpress i Hammer’n. I tillegg ble det sittende skulderpress med manualer, sidehev, facepull og tricepspress med stang i kabel. Gode øvelser gitt!

Nå har ikke vi veldig mye speil i leiligheten, og vi har i alle fall ikke noe bra «muskellys» så det er litt vanskelig å få fram definisjonene på bilder, men det begynner da å bli litt rundere kanter på den der skuldra, artig det!

Det som er så fint med å kjøre en 2-splitt er at jeg ikke trenger vente lenger enn til fredag for å kjøre på igjen med samme økta! Og da skal jeg ha minst 6 PULL-UPS! 12 før jul skal jeg klare LETT! Gunnar sier 12 før jul og 20 før sommeren. Jeg skal klare 20 pull-ups før sommeren… Jeg skal det! Og er ikke det kult så vet ikke jeg:)

Og jammen ble det ikke 30 minutter med EasyStep som oppvarming. Story of my life – sånn er det når folk blir syke! I dag var det faktisk ganske moro, og det har vel aldri skadet med en ekstra runde cardio;)

Ha en fin mandagskveld! Jeg skal være flink og komme meg i seng tidlig igjen:)

1 tanke på “Nytt styrkeprogram og P-U-M-P!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s