Ny uke = ny treningsplan

Hjelp så slitsomt dette blir… 🙂 Men igjen – helt frivillig, og jeg gleder meg! Er allerede ferdig med dagens første økt, det ble en times powerwalk rundt elva. Jeg føler at jeg snart er klar for å løpe litt igjen, for jeg har hatt litt vondt under den ene fotbuen etter halvmaraton og har derfor latt vær. Som dere ser har jeg også lagt inn en intervalløkt i helgen, det er fryktelig lenge siden sist så det skal bli godt!

Torsdag får vi se litt hvordan blir, jeg holder jo på å fase ut litt gruppetimer etter hvert nå sånn at jeg kan bruke enda mer energi på egentrening. Jeg synes egentlig at jeg har fortjent det etter å ha «ofret» kroppen min til ELIXIA i 5 år uten noe særlig pause. Kanskje hadde jeg siste Corebar-time for halvannen uke siden, hvis ikke blir denne torsdagen den siste. Det blir også siste uken min med FitnessFusion.

Jeg regner med det blir en formsjekk på onsdag denne uka, og da blir hele Bodyfitness-balletten litt mer virkelig. Jeg er veldig spent på hva den foreløpige dommen blir… Det er sykt å tenke på at jeg allerede har vært på diett i over en måned, og at det bare er 6 måneder og 6 dager igjen til første konkurranse… Det kommer til å gå fort!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s