Kristine goes crazy in the kitchen…

Og hvorfor ikke prøve noe nytt… Igjen… Et eller annet sted nå nylig så jeg en oppskrift på torsk og reker. Why not? Og så litt brokkoli ja, det funker jo alltid. Og så litt ris. Men ris er jo litt kjedelig… Let’s mix it up!

Torsk med reker og brokkoliris

 Kokt torsk
– Reker (jeg brukte lakereker…)

– Brokkoli
– Basmatiris
– Salt, pepper, hvitløk

Kokte brokkolien og risen hver for seg, helte av vannet, hadde det i samme kjele med litt hvitløk, salt og pepper, og lot det stå til med stavmixeren. Det ble en litt søtere versjon av brokkolimos, absolutt ikke feil!

Og JA – det hadde sikkert smakt bedre med både det ene og det andre. Men ikke glem at maten jeg lager til hverdags nå for tida er basert på denne grunnoppskriften:
– x antall gram kylling/svinekjøtt/karbonadedeig/biff/hvit fisk/scampi/reker
– x antall gram ris/søtpotet/bønner
– x antall gram grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s