Små justeringer – og candygrøt til frokost!

Da er endringene klare… Og vet dere hva? Jeg er tilbake på styrke 3 ganger i uka en liten stund fremover. Det passer egentlig ganske bra akkurat nå. Men, det betyr jo ikke at jeg skal ligge på latsiden heller, det betyr bare mer tid til cardio! Endringen som gjøres er rett og slett å kutte ut den ene beintreningsdagen, men jeg kommer til å legge inn en økt på mage på en av cardiodagene. I tillegg skal jeg legge til en øvelse på skuldre de dagene jeg trener overkropp. Upright rows er en øvelse jeg liker veldig godt, så det passer meg perfekt!

Kom meg ut på en liten tur i dag tidlig også, men det var en sovende kropp som kom seg rundt elva på litt lengre tid en normalt. Klarte ikke å få pulsen opp så høyt som jeg pleier, men det kan jeg vel alltids leve med. Det handler jo mye om å få rutinene på de greiene her også. I tillegg venter det to timer trening litt senere i dag, og jeg skal gå til og fra jobb som blir ca 1 time til sammen. Gleder meg kjempemasse til Burlesque igjen, det var så utrolig gøy sist uke! Outfiten er nyvasket og klar for å brukes igjen. Men i dag blir det ingen krøller i håret… Kommer til å knuse de på pilatestimen som er rett før uansett!

Til frokost i dag ble det jordbærgrøt. Bytter ganske enkelt ut sjokoladesmak med jordbærsmak, tilsetter litt Stevia Vanilla Creme og har på litt FunLight med jordbærsmak. Og så litt kanel på toppen da så klart. Dessert til frokost jo! Nam nam:)

At jeg starter sent på torsdager gir meg en fin anledning til å kokkelere litt før jeg drar på jobb. Det blir ikke mange måltidene som spises hjemme, så torsdagslunsjen setter jeg ekstra stor pris på. I dag skal jeg lage kjøttkaker med løksaus til lunsj, og så blir det vel en kyllingsalat og en laksesalat i løpet av arbeidsdagen.

Så gleder jeg meg til lillesøster kommer hjem fra NY i dag, for jeg tror hun har kjøpt noe fint til meg:) Det er forresten henne jeg stjal litt jordbærsaft fra, men siden hun har sagt at hun savnet meg mens hun var borte satsa jeg på at det var greit!

3 tanker på “Små justeringer – og candygrøt til frokost!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s