Formbilder

Jeg ble spurt om ikke jeg kunne legge ut noen formbilder, så her kommer første runde! Husk at jeg ikke har lært meg poseringer, og det er også litt forskjell på lys og lysvinkel på bildene så det blir ikke helt optimalt i forhold til det å se endringene. Men det er ingen tvil om at lårene har krympa litt i alle fall!

Man blir jo litt blind på seg selv, så det hadde vært morsomt å høre hva dere synes er mest forandret fra første bilde som ble tatt 29. august, til det som ble tatt nå på lørdag, halvannen måned etter?

20 tanker på “Formbilder

  1. Juhu Kristine! Din tøffing! Æ vil kom å hei på dæ te våren 😀 Æ syns poseringa di har blitt my likar, spesielt fra sida, åsså har det heeelt klart skjedd ting på lår og stump! Tommel opp!

    • Kom å hei på mæ te våren du! Å bare vent te æ faktisk får lært mæ kordan man posere å får øvd litt på de;) Menneh…. Hadd jo gått an å møtes før våren og da..?

  2. shit sjekk den kroppen da!!!!!!:):) ser mye mer definert ut på det siste bildet:) men synes nå du ser usettvanlig trent ut på begge to:):)!!!! JEG ER IMPONERT!!!

  3. Tilbaketråkk: Back in business! | Miss Mowmow

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s