Planlagt sprekk coming up!

 

I dette øyeblikk er jeg på vei til Strømstad sammen med lederteamet på jobb. Vi skal på strategisamling med resten av ELIXIA, og begivenheten finner sted på SPA-hotellet. Har vært der to ganger før, og jeg vet at det blir trivsel.
Og på diett – what to do, what to do… Jeg er veldig glad i mat – spesielt i god mat! Og jeg vet at det på hotellet finnes mye god mat. Spesielt til lunsj. Skal jeg virkelig være så svak at jeg går for lunsjen fremfor å ha med meg mat til hvert eneste lille måltid de to dagene? JAAA!

For man trenger jo ikke ta helt av heller? Løsningen i morgen blir en proteinkaffe på vei til flyplassen, et lite torsk&brokkoli-måltid til frokost/tidliglunsj, hotellunsj (trenger jo ikke smake på alt sånn som jeg pleier – en smule selektiv har man jo lært seg å være de siste ukene…) og nok et T&B-måltid før middagen seeent på kvelden. Kraftig karbokutt på mine egenkomponerte måltider, som gjør at det kan tåles litt til lunsj og middag. Tenker jeg i mitt eget lille hode i alle fall. Spesielt siden jeg skal ha meg en real intervalløkt før middag! På torsdag har jeg med litt havregryn og proteinpulver som jeg kan ha til frokost, men jeg satser på litt frokost i restauranten etter morgencardio. Igjen – føler jeg har ganske god kontroll på næringsinnhold, mengde og kalorier etter å ha veid og telt i snart 5 måneder, så jeg er ganske trygg på at det skal gå bra. Torsdag blir lunsjløsningen den samme, og så har jeg litt proteinpulver og et par ferdigstekte kyllingfileter med litt grønnsaker som får duge på veien hjem.

Så får veiing og måling på fredag morgen gi svar på om dette er en idiotplan eller ikke. Om 2 uker er jeg faktisk i gang med konkurransedietten, og da kan jeg bare glemme sånne ekstreme todagers utskeielser som dette. Det «verste» som kan skje er jo at jeg «mister» en spisekveld på lørdag – men nå er det tross alt resultatene jeg jobber for gjennom uka, og ikke ekstra mat på lørdagskvelden. Jeg regner med man får kjøpt smash og hvitost i slutten av april også.

(Greide forresten 8 pull-ups i går – og 5 push-ups på en arm! Jeg skal fikse film i helgen:)

6 tanker på “Planlagt sprekk coming up!

  1. Det virker absolutt fornuftig! Alt med måte og skjønn 😉

    Og – wow – du er sterk! Jeg ligger foreløpig på 1/2 pull-up, og enarmspush-ups tør jeg ikke engang å tenke på ;P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s