En tikkende bombe…

Godt innpakket i en plastpose med en ekstra stram knute på. Exotic Snacks fra söta bror. Min største svakhet på denne jord. Nøtter, kokos, müsli og tørket frukt trukket med yoghurt og sjokolade. En alt for tung pose som nå ligger som en tikkende bombe i matskapet og bare venter på en spisekveld. Da skal jeg ikke være alene – denne posen må deles. Helst med mer enn en person! Om jeg har smakt på et par biter? Hahaha ja! What happens in Sweden sier jeg bare… Når det er sagt: flere timer på buss med denne posen i setet ved siden av meg uten å åpne den en eneste gang? Det er en utenomjordisk prestasjon av en verdensrekord til meg å være. Utenfor diett ville nemlig den posen vært tom før Gardermoen – uansett størrelse. Jeg tuller ikke.

Men når man først hadde litt ekstra plass i bagasjen så kunne jeg jo ta med noe som kan nytes med god samvittighet enn så lenge også:) Svenske priser er jo bare å gange med 10% og trekke fra halvparten. Nesten gratis med andre ord!

 

Te. Veldig god te. Spesielt den til høyre!

TYGGIS! Jeg tror faktisk det er kjevemusklene mine som har hatt størst fremgang de siste ukene. Sånn helt seriøst liksom! Og jeg som skulle slutte.

Kanskje. Om en liten stund.

 

Fun Light. Hello my friend:)
Sammen med litt KESO.
Mm mm mmmmm!
Sånn ellers har det vært to intense men veldig fine dager på strategisamling i Strømstad. Jeg er så glad for at jeg får lov å jobbe med trening i en kjede som gjør det så bra:) Mye god mat ble det også, selvfølgelig litt mer enn hva jeg egentlig hadde tenkt, men jeg har virkelig klart å beherske meg i stor grad i forhold til det jeg vil si er typisk meg. Målingene i dag tidlig gikk selvfølgelig til verdens styggeste ord på H, men jeg kan ikke annet enn å le av min egen godtroenhet om at å bruke sunn fornuft kom til å funke bra, ta det til etterretning og ikke begå samme feil igjen. Ikke at sjansen byr seg heller da, konkurransediett er konkurransediett og den er i gang om under to uker. Det kunne vært så utrolig mye værre – og jeg fikk i alle fall trent de to planlagte øktene. 45/15-intervaller på onsdag og 40 min med Cardio Energy i går morges. Konsekvensen av ukens resultater blir vel muligens noen endringer på dietten samt null spisekveld i morgen, men helt ærlig så er ikke behovet for det så veldig til stede akkurat nå heller:)

3 tanker på “En tikkende bombe…

  1. De ekstreme lange radene med Exotic Snacks fra Sverige er VIRKELIG min aller, aller største svakhet! Jeg har vel aldri vært i nabolandet uten en gigantisk pose fra Exotic avdelinga… Huff, dette gjør litt vondt i viljen gitt! :p Yoghurtgodis er jo himmelen! 😉

    • Ja. Det er vel egentlig ikke så mye mer å si om den saken. Men posen er fortsatt forseglet. Skal ta den med på en innflyttingsfest jeg skal på neste helg tenker jeg. Tør ikke åpne den alene. Hadde sikkert klart å begrense meg, men den psykiske terroren det potensielt kan bli ønsker jeg ikke å påføre meg selv…

  2. Da jeg var i Sverige kjøpte jeg ikke èn eneste bit med yoghurtgodt. Vet faktisk ikke om jeg angrer eller ikke. Det er jo helt himmelsk! Kos deg med naturgodis du;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s