Back in business!

Endelig lørdag og heeelg! Jeg er faktisk ganske sliten etter uka som har gått, men likevel sitter (eller halvveis ligger) jeg med en veldig god følelse av å være tilfreds. Jeg følte meg som en zombie i går, og det var vel egentlig ikke den helt store dagen for å trene bein. Men jeg gjorde det, og på en eller annen syk måte greide jeg å motivere meg til å øke belastningen fra forrige økt! Hvor all denne galskapen kommer fra er ikke godt å si, fordi jeg hadde litt vondt i ryggen i går, noe som egentlig ville vært den perfekte unnskyldningen for å redusere belastningen både på knebøyen og de strake markløftene. For en sånn dag som i går er en skummel dag hvor skaderisikoen er litt større enn normalt. Og skader? Det har jeg virkelig ikke tid til! Men unnskyldninger har vel aldri dyttet noen i riktig retning, har de vel?

Tilbragte resten av fredagskvelden i sofaen hos Marianne i joggisen med et stort pledd, en boks Keso med bær og litt sjokoladesaus (proteinpulver med vann…), PepsiMax og Idol på TV. Det var helt fantastisk! Så deilig med sånne kvelder med så nydelige venninner assa – glad i deg snuppa♥ Selv om M spiste smågodt, var det ganske greit å holde seg til dietten etter krisemålingene i går morges for min del. Men å følge dietten hjelper veldig – hadde gått ned 1,8 kg fra i går da jeg gikk på vekta i dag tidlig, så selv om jeg var 1,5 kg opp fra fredag sist uke til i går, så er jeg jo faktisk 300g lettere enn sist fredag i dag! Små gleder.. 🙂

Fikk også en veldig fin e-post fra lillebror i går kveld som gjorde meg glad langt inn i hjerterota. Det var gode og motiverende ord fra en som vet hva det vil si å gjøre det som skal til. En som vet hva det vil si å ofre litt for å oppnå mye – og som gang på gang har trosset janteloven og vist så til de grader at det nytter å aldri gi opp drømmen sin. Jeg er så ufattelig stolt av det han har fått til! Jeg har bare lyst til å sitere deler av det han skrev, for det er så riktig måte å tenke på:

«Husk, du skal helt i mål med dette. På samme måte som for meg; det hjelper lite å holde farten til 13.20 (OL-kravet på 5 000m) fram til 3000m ut i løpet, når det er 5000m i den farten jeg skal klare. Om ikke grunnarbeidet (som er etter min erfaring det mest utfordrende og av og til faktisk det verste når det butter imot!) er godt nok, klapper huset fort sammen. Langdistanseløp og fitness er ekstremsport, det nytter ikke å gjøre ting halvveis, uansett hvor godtroende man er. Det er den harde realitet.»

Takk Sondre! Det er så godt å vite at du støtter meg og heier på meg. Håper du er hjemme igjen fra Kenya til bursdagen min? Du har jo lovet meg lavkarbokake vet du;)

Hadde tenkt meg en tur på jobb i dag for å løpe intervaller, men jeg følte liksom at det ikke var intervaller som var planen, og så kom jeg jo på at jeg planla å være med på UKEløpet! Så med litt stølhet i beina fra treninga i går og de skyhøye hælene fra onsdag kveld skal jeg om ikke lenge tilbakelegge 6 km rundt elva – omtrent den samme runden som jeg ofte løper eller går på egen hånd. Resten av dagen tror jeg bare blir veldig rolig! 100% diettdag etter de nedslående målingene jeg måtte rapportere i går, så da gjelder det å være kreativ på matfronten! Selv om man er på diett og spiser så og si det samme hver dag, så er det fullt mulig å gjøre stor forskjell på ukedager og helgedager. Om det blir noe bra resultater (og det blir det jo selvfølgelig, hehe) så skal jeg nok la dere få høre om det!

Har også lagt inn svar på kommentarer fra den siste uka. Takk for gode tilbakemeldinger på formbildene!

Ha en fantastisk lørdag! Her er solen i ferd med å titte fram:)

1 tanke på “Back in business!

  1. Hei Kristine! Uff ja, det så ikke lett ut å fullføre treningen din i går kveld, men ja, det gjorde du! Det var ikke den «vanlige» Kristine jeg traff i går, jeg er uansett imponert over den jobben du har gjort og fortsatt gjør! Håper litt søvn, venninnekos og helg gjør godt nå!!! Jeg heier iallefall på deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s