It’s a miracle!

Jeg er godt fornøyd med dagens innsats på treningsfronten! UKE-løpet var et veldig enkelt arrangement, og på grunn av dets enkelhet veldig godt gjennomført. Både av arrangøren og av meg! Jeg hadde ingen som helst planer om å løpe opp sykkelheisbakken, men mitt ikke-eksisterende konkurranseinstinkt kicket inn i det ingen andre gikk opp, så da måtte jeg jo løpe jeg også! Jeg tror ikke akkurat løypa er kontrollmålt, men det ble sånn ca 6 km på sånn ca 33 minutter. En helt OK treningsøkt denne lørdag formiddagen:)

Da jeg kom hjem lå det en hentelapp i postkassen – en ny iHerb-pakke hadde ankommet postkontoret! Så da var det bare å snu i døra og komme seg til postkontoret før det stengte. Tror jeg rakk det med ca 3 minutter:) Hadde ikke spist siden frokost, annet enn noen rosiner etter at løpet var ferdig. De kaloriene stjal jeg fra risen til et av måltidene. Ganske så sulten kan du si, så gleden var stor da jeg oppdaget at jeg hadde bestilt MiracleNoodles denne runden. Det har jeg ikke smakt før, men jeg har da fått med meg at noen liker de og andre ikke likte de like godt. Eller i det hele tatt! Så jeg var ganske spent… Det passet meg derfor veldig bra at jeg hadde tint scampi for å ha som et av dagens måltider – scampi med nudler er bra!

Og vet du hva eller? Det var veldig bra! Jeg synes det var kjempegodt. En ny hit på kjøkkenet det her. Nudler med null kalorier – fint med litt ekstra vomfyll på diett, eller hva? It’s a miracle! Jeg hadde agurk og vårløk som grønnsaktilbehør, og så smaksatte jeg hele greia med litt soyasaus og fiskesaus. Delicious!

I tillegg var det med smakstilsetninger i smakene butter, mint og banana. Spent på å teste ut dem! Krydder med smak av eplekakepai er jeg også veldig spent på! Og så litt te… Det ligger med andre ord an til en relativt bra lørdagskveld i sofaen! Blir det Skal vi danse, eller blir det Something Borrowed som jeg nettopp lastet ned?
Ønsker du å bestille fra iHerb kan du legge inn koden QOZ998 for å få 5$ rabatt på din første bestilling!

Skal straks i gang med lørdagens store middagseksperiment – jeg har en bra plan men er veldig spent på hvordan resultatet blir. Jeg tror selvfølgelig at det blir bra ellers hadde jeg jo lagd noe annet, men denne gangen kan det slå begge veier. Skal nok presentere resultatet, i alle fall om det blir bra!

7 tanker på “It’s a miracle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s