SuperSøndag

Søndager er egentlig innmari fine dager! Våknet jo alt for tidlig, som alltid, og kom meg ut av døra akkurat idet det starta å lysne for en liten joggetur. Hadde ikke med meg noe kamera, men jeg fikk med meg et magisk øyeblikk da jeg passerte Nidelven ved Spektrum – Nidarosdomen og Tyholttårnet i siluett mot en nydelig blå himmel med lange rosa skyer, mens lyktene på brua og gatelysene i resten av byen fortsatt var tent. Måtte stoppe opp litt og la bildet feste seg. Tr♥ndheim!

Før treninga i dag fikk jeg meg en runde rygg- og nakkemassasje av Monica. Jeg får massasje – og jeg får henne til å ta i litt ekstra på trening! En god deal for oss begge to. Monica ville gjøre massasjen før treninga for å være sikker på at hun orka, og det var greit for meg! Men en liten stund var jeg litt usikker på om jeg ville orke å trene etterpå… Jeg har noen muskelknuter i ryggen som har ligget på samme sted konstant i 5 år, og når de trigges så blir jeg litt småsusa… Men så snudde jeg den tanken over til at økt sirkulasjon i musklene antakelig ville gi litt mer pump, så da var det bare å kjøre på! Fikk til en overraskende god økt på overkroppen, og jeg greide 10 sett på 4 pull-ups som sto på agendaen i dag. Spent på hva neste økt bringer! Jeg satser på at jeg klarer 12 pull-ups i god tid før jul! Så tror jeg at jeg skal være så taktisk at jeg satser på 20 til rundt konkurransetider, for da veier jeg litt mindre og øvelsen blid derfor litt lettere, hehe!

Etter treningsøkta tok vi turen til Leangen Arena og kamp mellom RIHK og Lørenskog. Morsom kamp – veldig spennende! Og han stakkaren av en hoveddommer har til og med fått sin egen sang. Ikke spesielt godt likt med andre ord… Men selv om dømminga kanskje ikke var så bra så stakk våre gutter av med en etter min mening velfortjent seier 4-2. Ikke at jeg har så mye peiling, men jeg har da vel lov til å synes så mye jeg vil! Synes hockey blir morsommere for hver kamp jeg er på, og nå er det sånn at jeg gleder meg til neste gang:)

Prøver nå så godt jeg kan å lade opp til en ny uke – både på jobb og treningsfronten. Det har vært litt mye jobb i det siste, og jeg skal virkelig prøve å jobbe meg ned på et normalnivå de neste 2-3 ukene. Jeg skal en tur utenfor komfortsonen på onsdag – jeg kommer tilbake til det…

Er du klar for en ny uke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s