Treningsfri er oppskrytt

Den nøye planlagte 100% treningsfrie dagen min er herved avlyst! Ikke helt frivillig.

Jeg hadde store planer om å ligge på sofaen og se på TV og bare være så lat at det ikke er mulig å være latere hele kvelden. Det ble med tanken gitt. I kveld skal jeg være vikar på Cardio Step Interval, og jeg kjenner at akkurat i dag, så koster det ganske mye å motivere seg selv for å gjøre det. Jeg må gå til og fra som tar en halvtime hver vei, og jeg skal være vikar på samme timen i morgen kveld. Men må man så må man, og det er jo ikke verdt det å gjøre en dårlig time heller!

For alt handler om hva man velger å fokusere på. Den timen jeg bruker på å gå, samt selve gruppetimen, gjør at jeg kan forvente å svi av rundt 800 kalorier. Og det? Det gjør ingenting etter tapasmåltidet i går! Hvem hadde trodd at magen min kunne bli helt full? Jeg trodde ikke det, jeg. Men i går så ble den det. Og så mett som jeg var i går skal jeg seriøst aldri være i nærheten av å bli igjen! Jeg måtte faktisk legge meg nedpå litt for å kunne fungere igjen. Det var ganske grusomt egentlig.

Marianne hadde laget sååå mye godt! Saltbakte poteter, skalldyr- og lakserøre, baconsurrede dadler, kjøttboller i tomatsaus, foccacia, BBQ-marinert ribbe, spansk omelett, chorizo med melon… You name it! Og det her var bare første runde…

Så da har jeg tatt på meg så mange lag med Nike jeg klarer, selvfølgelig noe som er rosa. Pink always make me smile:)

Så da er det bare å få den late rumpa si opp av godstolen og i retning ELIXIA. Lenge siden jeg har hatt den timen nå så jeg håper jeg husker musikken… Rekker å høre litt på den på veien da!

Det blir sikkert helt greit å røre litt på seg, det er mye energi som skal ut av denne kroppen! Og vet dere hva?

Jeg kan være lat etterpå!

5 tanker på “Treningsfri er oppskrytt

  1. Åh sååå flink da 🙂 Er noe med den mentale innstillingen.. har man trodd man skulle ha fri så er man innstilt på det, og da er det ikke barebare å snu over til noe annet.. men du er fliiiink 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s