For better or worse…

Jeg tror det har gått opp for meg hva det vil si å være gift med jobben. For det er litt sånn det føles akkurat nå – etter å ha fått en stor og flott orkide plassert på pulten min med et rødt hjertekort på som takk for hjelpen på step-timen i går kveld:) De gangene jeg får blomster har det som regel med jobb å gjøre. (Til nød kan det dukke opp noen når jeg har bursdag…)

For selv om jeg måtte svelge et par kameler så gikk det jo bra å ha den timen i går kveld. Det er vel sånn det er med ekteskapet også? At man av og til må gjøre ting man ikke har så veldig lyst til akkurat der og da? Man har jo signert på papiret, det være seg arbeidskontrakten eller ekteskapspapirene. Det forplikter – og man kan ikke bare stikke hodet i sanden og gjemme seg bort.

Og selv om det går litt trått og man blir litt lei innimellom, så er det vel det som er litt av greia? Noen kjipe dager må man leve med, så lenge det er flest av de som er bra. I livet mitt er det ikke noen særlige utsikter for hverken forlovelse eller ekteskap uansett hvilken vei jeg snur meg. Så da er det jo i grunnen greit at jeg i alle fall har jobben!

I både gode og onde dager… 🙂

7 tanker på “For better or worse…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s