idårligform.no

J I P P I

Jeg ble syk. Og så jeg som aaaldri blir syk… Så syk at jeg har vært hjemme fra jobb hele dagen! Helt ærlig, så begynte det kanskje litt allerede på tirsdag? Under styrkeøkta den dagen gjorde det litt vondt i noen av muskelfestene, men det overså jeg liksom litt for økta gikk jo så bra! Onsdag var jeg fryktelig trøtt og sliten etter altformangetimer på jobb, men jeg tilskrev noe av skylden til intervalløkta (en av mine yndlingsintervaller: 8-7-6-5-4-3-2-1 minutter, med 1 min pause mellom dragene). I går var jeg litt småuggen fra starten av dagen, men startet heldigvis sent på jobb. Formen ble ikke så mye bedre utover dagen, snarere tvert i mot, så jeg fikk heldigvis vikar til Pilates, og gjennomførte Burlesque og X-fit helt OK i forhold til formen. De som var med på timene sa det var bra, og da velger jeg å tro på det!

Og så ble det natt. Ironisk nok, i natt sov jeg kjempegodt! Jeg sov kjempegodt mellom de 6 gangene jeg var oppe på do og holdt på å dø. Jeg var så sliten da jeg gikk og la meg på sofaen litt over kl 6 i morges, at å dra på jobb var bare å glemme. Kunne jo uansett ikke forlatt huset uten å trille med meg en utedo med hjul, og det hadde jeg ikke tilgjengelig i dag. Og her på sofaen har jeg ligget siden. Sett litt på TV, prøvd og se litt på film, og sovet som en liten Tornerose, hvis du ser bort fra at prinsessefaktoren ikke er så veldig høy… Havregrøten i dag ble byttet ut med havresuppe. Det er egentlig havregrøt kokt på ekstra mye vann og blandet med litt rød saft. Den rødeste safta jeg hadde var denne, og den funka greit nok. Skulle vært noen rosiner også for da hadde det blitt på ekte Mormor-vis, men jeg klarte å holde meg unna. Denne lille suppeporsjonen brukte jeg vel ca 3 timer på å få i meg, etter å ha spist proteinpulveret som sjokoladepålegg med skje. Jeg er jo tross alt syk! 🙂

Er dehydrert til tusan, og har ikke klart å drikke så mye vann som jeg burde. Litt grønnsakbuljong har likevel fått lov å skli ned gjennom halsen, sånn at saltet i det minste kan binde litt av vannet. Lagde jo klar mat for dagen i dag i går før jeg dro på jobb, og jeg har spist nesten en porsjon av den. Sterkt krydret mat er ikke å anbefale med en sånn magetilstand (jeg har googlet vet dere!), og dette måltidet var jo som alltid krydret etter alle kunstens regler. Jaja, det har ikke gått hull på magesekken helt enda, så jeg satser på at det går bra!

Heldigvis hadde jeg en ColaZero stående, sånn at jeg fikk litt trøst. Som barn var det eplejuice, cornflakes med melk og syltetøy, boller og kjeks som var det som skulle til for ei syk lita jente. Men her var ingenting av det i hus, ei heller en Mor som kunne handle og servere på en krakk ved senga. I stedet er det en konkurransediett som henger over hodet på meg og som jeg ikke trenger å sprekke på med overlegg.

Men, det er jo uansett fredag, og til tross for at det var et ork ut av en annen verden fikk jeg gjort unna veiing og måling i dag tidlig. Og status? Ned latterlige 2 kg fra sist fredag… Så må nok belage meg på å gå litt opp igjen til neste uke, da 1 kg forsvant fra i går til i dag, hehe. Ellers hadde jeg også gått inn litt overalt, så det har vært en god uke sånn sett. Har kikka litt på de totale endringene fra fredagen i den uka jeg starta dietten, og det har da skjedd noe! På 9 målepunkter har jeg mista til sammen 21,4 cm, og det er jeg veldig fornøyd med. Hvis formen er bedre i morgen skal jeg se om jeg får tatt en ny runde med formbilder som noen av dere har etterspurt;)

Hadde egentlig tenkt å bytte ut langkjøringa i morra med 3 timer Xycling maraton, men nå tror jeg kanskje det bare blir med en liten rusletur i stedet for. Håper jeg kommer meg såpass til søndag at jeg kan kjøre en ny maxtest på pull-ups og lett gjennom på resten av kroppen. Jeg skal ikke prøve å «ta igjen» noe som helst – de øktene man mister, de mister man. Så får vi håpe på at neste uke starter med en frisk kropp og masse ny energi!

Da er klagesangen ferdig for denne gang, og jeg skal fortsette kvelden i samme horisontale stilling som resten av dagen har blitt tilbragt i. Jeg håper bare at jeg ikke får liggesår… Men som alltid gjelder det å ha fokus på de positive tingene, så jeg sier bare hurra for ColaZero og Idol på TV!

Ha en fin fredagskveld da dere:)

9 tanker på “idårligform.no

  1. Det er ikke noe godt å være så syk! Men når det først er over så er det lenge til neste gang, kanskje det er litt trøstende? 🙂 I alle fall, god bedring! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s