Formbilder

Her kommer det en liten sammenlikning fra i dag og lørdag for to uker siden. Det blir vel litt bedre når noen lærer meg å posere ordentlig, det her blir jo bare helt random! I tillegg er det jo forskjell på lys/skygge og vinkel på bildene, så helt optimal sammenlikning blir det jo ikke.

På papiret har jeg gått inn litt over alt de siste to ukene. I speilet synes jeg leggene har blitt mye smalere, men det vises ikke så godt på bildene. Kanskje er det fordi jeg er så utrolig spent på hva som skjer med de selv? Har så lyst til å kunne kjøpe akkurat de støvlettene jeg vil! Så vises det kanskje litt på midja? BLIIIND!

Hva mener dere?

18 tanker på “Formbilder

 1. Skjønner det er lett å se seg blind på seg selv 😉 Hadde jo selvfølgelig vært enklere å sammenligne med likere lys, men det ER forskjell å se, altså. Kan helt tydelig se det på midjen! Du ser i alle fall veldig bra ut 😀

  Det er Sandefjord open du sikter mot, eller? Benedicte og jeg snakker om å stikke ned for å se på 🙂

  • Godt å vite at man er til motivasjon! Det har kostet mange timer trening og enda fler forsakelser av ting jeg synes smaker veldig godt, men til gjengjeld føler jeg meg veldig bra, og den maten jeg spiser er jo veldig god den også:)

 2. Hei!
  Spørsmål: dersom du skal stille til våren som er 5mnd til – hvorfor har du allerede vært på diett et par mnd(?) og er i så bra form allerede? 🙂
  (Har ikke lest bloggen din så lenge om du har sagt det tidligere)

  Mvh

  • Coachen liker å ha god tid første gangen på konkurransediett. Det fettet som forsvinner nå kommer jo ikke tilbake, så da kan jeg forhåpentligvis ligge litt høyere på energiinntaket lengre enn jeg ville gjort om jeg starta 1. januar f.eks. Og det passer meg veldig bra! At jeg er i så bra form allerede er vel bare litt flaks? Føler jeg har respondert bra på de grepene som er gjort, og da kommer vel resultatene fort også:)

   • Det var noe sånt jeg tenkte 🙂
    Gunnar er flink han, tviler ikke på at dette blir bra i det hele tatt! 🙂
    (jeg syntes bare det var litt lenge å være på diett når du var i såpass god form allerede) Du har iallefall en kjempefin fysikk!
    Blir det lange eller høye klassen på deg? 🙂

   • Tusen takk for det Therese! Jeg har vel respondert litt raskere enn det som ble forventet. Men er greit det, håper jo kanskje jeg kan spise litt julemiddag også da, hehe:) Jeg er ikke så veldig høy, så det blir nok den lave klassen på meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s