Status quo…?

Fredag… Igjen? Den siste uka har vært et lite vakuum, synes ikke det er lenge siden sist fredag og helt latterlig dårlig form…

Syk eller ikke syk – fredag er fredag og det betyr veiedag. Og vekta og målebåndet tar ikke høyde for om du har vært i tipp topp form og trent to timer hver dag eller om kroppen er virusinfiser og du har ligget på sofaen som et slakt. Jeg hadde derfor ingen spesielle forventninger eller forhåpninger om noe som helst i dag, og var ganske åpen for det meste! Jeg ble heldigvis positivt overrasket:)

Vekta noe opp fra sist, som forventet (greit, jeg hadde litt forventninger da…) da hele systemet da var tomt sist fredag. Likevel ned halvannen kilo fra for to uker siden, så total vektnedgang må jeg vel kunne si at det er. Og så var det målene da… Det er akkurat på grensa til at jeg føler meg litt dvask og kvapsete nå, men målebåndet var også relativt hyggelig i tilbakemeldingene i dag. Ikke de store forandringene, bortsett fra rumpa og hoftene som hadde gått ganske mye inn. Muskelsvinn kanskje? Hehe:) Jeg har ikke kunnet styre formen og treningen, men jeg har i alle fall kunne styre energiregnskapet og på den måten har jeg kommet meg helskinnet gjennom uka. Feilen kunne fort skjedd om jeg plutselig kom til å synes veeeldig synd på meg selv!

 

So no icecream for me this time…

Coachen syntes heller ikke at resultatene var så verst med tanke på omstendigheten, og en god tilbakemeldingen er den beste belønningen for innsatsen som er lagt ned. Er kjempemotivert for å komme meg i gang med treningen igjen, for nå kjennes det endelig ut som om det finnes litt energi under huden også. Magen er også så og si normal igjen, og det føles ganske bra. Hadde aldri drømt om at jeg skulle være dårlig så lenge. Seriøst!

Så jeg er forhåpentligvis tilbake til normalen i løpet av helgen, og kan komme med litt mer matinspirasjon og treningsupdates igjen:) Jeg gleder meg til å gå på jobb igjen på mandag, og føle at jeg lever litt igjen!

Ha en fortsatt fin fredagskveld!

9 tanker på “Status quo…?

  1. Hei søte!!! 🙂 Jaaa, jeg er veldig med på en spisedag med deg!! wohoo, happy happy!! Hvor ofte har du spisedager? Jeg skal varsle neste gang jeg er på trondheims besøk, jeg har nok mye å lære av deg! Du er DYKTIG som har klart å holde deg unna godsakene!!! STÅ PÅ 🙂

    • Hehe, blir nok ikke så alt for ofte framover, starter snart med formsjekk hver uke så da er det vel bare å høre etter og gjøre som man får beskjed om;) Men som jeg sa til deg, si fra når du er her så kan vi i alle fall ta en treningsøkt sammen, spisedag eller ikke. Og jeg kan lage mye godt uten kalorier så ordning skal det bli, hehe;)

      • absolutt, det vil jeg VELDIG gjerne!! samvittigheten blir bedre av en økt enn med en mage full av carbs! hehe.. selv om det er helt himmelsk!

        Ha en fin helg!! Jeg skal ha en skole og trenings helg! Ukedagene går så fort, så da rekker jeg ikke å gjøre så mye skolearbeid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s