And I’m back in the gym:)

Glad og nesten litt lykkelig – og ikke minst SLITEN!

Hadde min første styrkeøkt på halvannen uke i dag. Shit sier jeg bare! Så rar kroppen føltes. Det var liksom noen koblinger som ikke helt var på plass… MEN – når det er sagt, så var det ikke så veldig stor nedgang på vekter og reps. Jeg fryktet det verste etter å ha ligget på sofaen en ukes tid…

Så, til tross for inaktivitet og slaraffenliv har ryggen holdt seg ganske greit. Jeg klarte fortsatt 8 pull-ups, og det er jeg ganske lettet over! Det er jo tross alt et prosjekt som skal følges opp (12 pull-ups på 12 uker), og nå mistet jeg jo en hel uke! Jeg husker ikke helt når jeg startet, men jeg tror jeg er halvveis i perioden nå (6 uker). 12 reps innen fristen skal gå glatt. GLATT!

Litt småskjelven etter økta i dag, og det kan jo hende den kjennes litt i morra, hehe:) Det har ingen verdens ting å si, for jeg har heller ikke vondt av å være litt støl innimellom. Jeg tror kanskje jeg egentlig bare er støl hele tida, og at det derfor ikke kjennes til vanlig. Litt immun mot stølhet, kanskje? Eller bør jeg trene enda hardere??

Selv om jeg ikke akkurat har foretatt meg de helt store utskeielsene den siste uka, så blir det nok en rolig kveld i dag også. Neste uke blir texas, så det handler om å bygge seg opp i helgen, og la neste uke bryte ned. Trenger ikke starte på minus nå!

Satser på en varm stue, et mykt pledd, masse koselige levende lys og en god middag.

Jeg ønsker deg en fin lørdagskveld

2 tanker på “And I’m back in the gym:)

    • Takk for det:) Det er Sandefjord Open og Oslo GP jeg sikter mot først nå, og kommer til å stille i den lave klassen. Er ikke så veldig høy… Skal du også stille til våren?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s