Kjære Far – Gratulerer med Farsdagen!

Gratulerer med dagen verdens beste Far!

Som «alle andre» har jeg selvfølgelig verdens beste Pappa som skal feires litt ekstra i dag. Man jo alltids diskutere hvem som har den aller beste pappaen, men hva er vitsen?

Min Pappa er verdens beste Pappa for meg, og det er jo det eneste som teller, er det ikke? 🙂

Jeg vil bare si tusen takk for at du er som du er. For at du støtter de valgene jeg tar, og at du alltid ønsker alt det beste for meg. Takk for at jeg alltid føler at du beskytter meg og oppriktig bryr deg om hvordan jeg har det. For at du stoler på meg, har latt meg prøve og feile, og latt meg bli en selvstendig ung dame med mot til å ta egne valg.

Takk for at du tok meg med på tur i skogen både sommer og vinter, og aldri ga meg en Nintendo. Takk for at du lærte meg å gå på langrennsski fremfor å ta skiheis. At jeg fikk bade i Selbusjøen framfor Middelhavet. Takk for at du lærte meg å like sunn og næringsrik mat, og ikke lot meg bygge kroppen min av HonniKorn og spagetti. Jeg skjønte det kanskje ikke da – men jeg setter så umåtelig stor pris på det nå!


At jeg får høre at jeg likner på deg synes jeg er veldig fint. «Du er akkurat som faren din» er kanskje ikke alltid anvendt i positiv forstand, men til de som kommer med disse utsagnene må jeg bare replisere at det er jeg faktisk ganske fornøyd med. Litt temperament er viktig;) Når det gjelder utseende er jeg er veldig glad for at jeg arvet øynene og det mørke håret, men jeg skulle ønske jeg arvet litt pigmenter i huden også så jeg kunne bli like brun som deg bare av å se på sola på værmeldinga…

Det er så mye som er bra med deg. Det er så mye som er bra med å ha deg som far. Jeg er stolt av deg, og jeg er veldig, veldig glad i deg!

Klem fra Kristine 

1 tanke på “Kjære Far – Gratulerer med Farsdagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s