JuicyChicken

JuicyChicken

Kylling
– kyllingfilet
– salt & pepper
– revet parmesan
– sesamfrø
Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek lett i panna på begge sider. Legg den over på en stekeplate, strø over litt sesamfrø og revet parmesan og la den steke ferdig i stekeovnen, for da blir den så mye saftigere – skikkelig juicy!

«Fries»
sellerirot
hvitløk, salt&pepper
Skjær sellerirot i staver, bland med hvitløk, salt og pepper og stek i ovnen på ganske høy varme til de er ferdig!

Lune grønnsaker
– spinat
– paprika
– squash
– rødløk
– sukkererter
Varmes i panne, til spinaten har klappet sammen og resten av grønnsakene har blitt lett myke utenpå.

Appelsinsaus
– funlight appelsin
– sukrin
– Frontier Natural Flavor Butter
– salt&pepper
Smelt sukrin i en kjele. Tilsett ublandet saft og litt vann, og la dette reduseres. Det skal være en ganske kraftig smak Tilsett smørsmaken og litt salt og pepper til slutt.

Hele denne oppskriften er inspirert av en fantastisk god kyllingmiddag jeg var med å lage en gang på et gourmetkurs. Da var kyllingen fylt med spinat og snøfrisk, sausen var med sukker, appelsinjuice og ekte smør, og i tillegg ble det servert bakt potet fylt med løk, bacon og gratinert med masse deilig ost! Ikke helt i tråd med dietten, men diettversjonen funka den også – på sitt vis!

4 tanker på “JuicyChicken

  1. Det både hørtes og så utrolig godt ut. Hvordan er sellerismaken på chipsen egentlig? Har en her hjemme som ikke er særlig begeistret for selleri :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s