Workin’ 5 to 9…

En kjapp liten oppdatering fra meg… Det har vært et par lange arbeidsdager på denne frøkna nå, har knapt nok vært hjemom. Men det er OK, fordi det har vært mye bra og da har jeg det bra;)

I går dro jeg rett fra ELIXIA til Rema 1000 på Bromstad hvor jeg gjorde demo av Cuatro-barene og Diet Shake’ne. Kundene fornøyde, arbeidsgiverne fornøyde, jeg fornøyd… Happy happy!

Blir litt ekstra jobbing framover så det krever nøye planlegging for å rekke alt, men det er snakk om de neste to ukene så det får jeg vel klare. Kaliber har nattåpent og jeg har egen nøkkel til ELIXIA, så jeg skal nok få til treningsøktene mine. Flaks at jeg er litt matlei nå, for da er jeg fornøyd med tunfisk rett fra boksen og en tomat ved siden av liksom. Uansett blir det jo litt ekstra penger, og det er jo aldri feil i desember. Spesielt ikke med halv skatt, hehe;)

I dag var jeg på jobb i nesten hele åpningstiden… Litt egentrening og en liten runde bort på den nye delen av Lade Arena sammen med lillesøster ble det på midten av dagen, så det var ikke 15 timer pure work… Avsluttet dagen med å være vikar på Cardio Step Intervall, og jeg tror kanskje det var den beste CSI-timen jeg har kjørt siden den kom på planen i høst. Det er så god følelse det!

Spesielt godt var det siden styrkeøkta i formiddag ble skikkelig dårlig. Og da mener jeg skikkelig dårlig. Tror gjespemuskelen fikk jobba like hardt som resten av kroppen, så det var ikke akkurat noe trøkk. Men jeg kom meg da gjennom på et vis, uten at det resulterte i noe stort glis akkurat i dag. JAJA! Det kommer nye muligheter;)

Heldigvis starter jeg ikke før sent på jobb i morra, så det er ikke stress å komme seg på jobb. Likevel nok å gjøre før arbeidsdagen starter, så det er vel bare å komme seg i seng om ikke så alt for lenge. Starter jeg sent, så slutter jeg også sent, og jeg skal jo reise til Oslo tidlig på fredag så da gjelder det å få tid til å sove litt også! (Så hvis noen trodde at jeg kommer til å trene på nattetid de neste ukene hvis jeg har det travelt? Jeg gjør ikke det altså. Ikke helt enda i alle fall!)

God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s