Minus og pluss

God morgen fra Oslo! Har nå ankommet Oslo og er mer eller mindre klar for NIH Fitness Convention. Landet på Gardermoen i tåkehavet, og jammen var det litt snø på bakken! 5 deilige minusgrader og årets første hint om vinter for min del. Jeg er et vinterbarn og elsker is og snø. Ønsker meg alltid snø til bursdagen min, men det ser ikke så veldig lovende ut i år, ikke i Trondheim i alle fall. I dag er det CrossFit på agendaen fra kl 14-21, og det kan jo bli en spennende seanse. For de som måtte lure er jeg fortsatt støl i rumpa og lårene etter beintreninga på mandag. Det er helt sinnssykt! De anbefalte å ikke trene dagen før kurset. Hahaha. Jeg hadde både Pilates og Burlesque i går kveld, og selv om det ikke er de hardeste timene så teller de jo med. Får vel bare gjøre så godt jeg kan:)

Når det gjelder pluss, så snakker jeg ikke om grader, men om kilo og centimeter. Siden tirsdag har jeg følt meg som en hoven og kvapsete spjæling i romfarerdrakt, og det gjenspeiles av dagens målinger i aller høyeste grad. Litt frustrert, for det er jo sjelden stas med tilbakegang. Samtidig kunne jeg ikke gjort så veldig mye annerledes, det er jo ikke akkurat som jeg har ligget på sofaen og latt meg selv forfalle denne uka!

Blir spennende å se om dette resulterer i noen endringer på dietten. Neste uke blir travel, men jeg kommer til å gjøre det jeg kan for og gjøre meg fortjent til å smake på min egen bursdagskake neste helg;)

Ha en fin fredag da dere! Send gjerne over litt ekstra energi i 14-tiden i dag.. 🙂

5 tanker på “Minus og pluss

  1. Jeg må nok bruke energien min selv på å gjøre noe grusomt kjedelig; vaske ned leiligheta. Boooring! Men jeg overlever nok.
    Leste på treningsplanen din her om dagen, og så at du skal på forsvar HIT på lørdag. Jess tenkte jeg, en happening. Men så kom jeg på at du skulle på NIH, og da ble jeg ikke så happy likevel. Jeg får bare vente tålmodig til mandag med det…
    Lykke til i helga, det blir sikkert skikkelig lærerikt og bra 😀

    • Oi, nå er jeg at autokorrekturen har vært på ferde. Forsvar HIT står det, burde jo stå corebar HIT egentlig 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s