GOD fredag!

Endelig en dag hvor alt føles litt bedre:) Avsluttet gårsdagen med masse energi, sov godt i natt, var tidlig oppe og klar for PT-time kl kvart på 7 i dag tidlig. Resten av dagen gikk i et, med noen flere PT-timer og avdelingsmøte.

Deretter var det klart for en beinøkt. Beinøkt nr 2 på 4 uker… Jeg har gledet meg siden i går! Derfor var jeg ganske gira og det gikk kjempebra forholdene tatt i betraktning. Følte meg riktignok som en fyrstikk klar til å knekkes på oppvarmingsettet med 40 kg, men jeg klarte å jobbe med 65 kg i dag og det er jeg relativt fornøyd med. Sist uke kjørte jeg 50 kg og holdt på å dø… Også strakmarken gikk veldig bra i dag. Kjørte en perfekt 12’er med 70 kg på siste sett, og måtte le litt av han stakkaren som kom etter meg og måtte ta av vekter. Tipper han veier nesten dobbelt så mye som meg!
Bilde fra september

Fredag er, som alltid, måle- og veiedag. Vekta trenger vi ikke snakke om for thegoodnews er at den enten har klikka eller trenger nye batterier, for jeg har IKKE gått ned 5 kg på en uke! Jeg har nok gått ned en del, ja, for cm-målingene var helt sinnssyke. Det har forsvunnet MYE den siste uka! Som sagt litt ekkelt på noen måter, men også veldig facinerende. Ikke minst motiverende å se at det jeg gjør funker! At det har skjedd så mye på 11 uker er veldig godt å tenke på, da det er 15 uker fra 1. januar til første konkurranse som er 15. april. Jeg skal nok både spise bacon på lutefisken og svoren på ribba i jula foråsi’resånn:D

Juljuljuljuljuuul ❤

Så det har vært en fin dag å avslutte sitt 27’ende leveår på! Snart tipper det over til lørdag og jeg er bursdagsjente… Jeg og Torunn skal spise proteinpannekaker til frokost før vi drar på ELIXIA og 500 kcal-kurs. Dette er den store gruppetimenyheten i ELIXIA og som tittelen sier skal du kunne svi av opp mot 500 kcal på 30 min. Passer BRA med et sånn kurs i forkant av kakespising og en litt bedre middag hjemme hos mor&far. På søndag blir det førjulskos hjemme hos meg og Torunn med litt mer familie på besøk. Gleder meg veldig til det! Det er bursdagen min som er startskuddet for julegodteri, julebrus og alt som heter noe med jul nemlig. Da er det fire uker igjen til julaften og kort nok tid til at det er lov å starte. Blir nok ikke så mye av det på meg i år, men jeg lurer på om jeg skal smake på en liten pepperkake, og kanskje en miniatyr marsipangris, hihi:) Festen tar jeg sammen med jentene neste lørdag da det blir jentejulebord og goood stemning. Gleder meg!

 

12 tanker på “GOD fredag!

  1. Så fin og ikke minst inspirerende blogg:)
    Gratulerer med dagen og ny for sjekk:) ingenting er mer motiverende og moro når man ser skikkelig fremgang:)
    Ønsker deg en fin helg !
    Annette:)

  2. Haaapy Birthday til deg!!! :):):)

    Bare et lite spørsmål, hvorfor i alle dager må han som kommer etter deg på marken ta av dine vekter, burde du ikke gjort det selv…?? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s