Birthdaygirl :D

I dag morges sto jeg opp til en leilighet full av levende lys! Etter en natt med særdeles lite søvn grunnet en eller annen dame ved navn Berit var dette en perfekt start på bursdagen:)

Både jeg og Torunn skulle på kurs på ELIXIA i dag, så det var ikke snakk om å ligge og dra seg i senga. Det ble en god og energirik frokost bestående av proteinpannekaker med brunost og yacoonsirup, kokt egg og proteinkaffe.

Og pakke!!!
 En søt liten sak fra Marc by Marc Jacobs! Perfekt timing da den lommeboka jeg bruker nå nettopp har gått opp i liminga og jeg har vært på utkikk etter en ny:)

Proteinkaffen, som ikke er mer avansert enn espressopulver rørt ut i kokende vann sammen med sjokoladeprotein ristet ut i litt vann (eller som i dag: luksusvarianten med melk!) og noen dråper Stevia English Toffee, fikk æren av å være den første til å fylle de nye julekoppene. Store og med plass til masssse kaffe, noe som var fint dels på grunn av den manglende nattesøvnen, men først og fremst fordi det ventet en halvtime med særdeles hard fysisk anstrengelse.

Kurset vi var på var 500kcal, som er den nye hotte gruppetimen i ELIXIA fra og med januar 2012. Den var faktisk så bra at den skal få et eget innlegg! Søte Ingrid sto i resepsjonen i dag og ventet med en liten pakke til meg! Superfin sølvneglelakk perfekt nå ved inngangen til pyntesesongen (jeg velger å kalle det pyntesesong fremfor partysesong i år…) og en Marc Jacobs nøkkelring. Koselig:)

Faktisk, så har det vært litt snø i lufta i dag også! Nok en grunn til å smile:) Tok noen nye formbilder før frokost også, de var ikke så mye å smile av for jeg ser ikke en dritt forskjell! Og denne gangen vet jeg at det er forskjell! Bare at sist var jeg antakelig så dehydrert (syk) at jeg fikk litt gratis der… Jaja, skal nok få postet de i løpet av morgendagen! Nå skal jeg hjem til Mor&Far og lillebror og spise middag. Gleder meg til en koselig kveld i sofaen med noen av de jeg er mest glad i i hele verden. En ekstra liten hilsen til Torunn som jobber i kveld og som jeg gjerne skulle hatt der… Luv U Sis ♥

Ha en fin lørdagskveld da dere! Og gratulerer med dagen til MEG 😀

6 tanker på “Birthdaygirl :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s