1. desember : Pepperkakekaffe

Kan du ikke spise pepperkaker, så kan du vel drikke noe som smaker det?

Hjemmelaget pepperkakekrydder
– 2 deler kanel
2 deler kardemomme
– 1 del malt nellik
– 1 del malt ingefær

Denne mixen har jeg hatt over på et tomt krydderglass som jeg har stående på kontoret:) Fyll en kopp med kaffe (jeg bruker enten vanlig kaffe, eller en espresso med litt ekstra vann), søtningsmiddel (jeg pleier å bruke 3 suketter), og tilsett litt krydder på toppen.

Drikkes aller helst av en kopp med nisser på, men den smaker godt fra pappkopp også!
                                                                                                                                             

I dag har vært en litt teit dag, og en litt bra dag. Teit fordi jeg brukte litt for mye energi til å tenke på at det ville bli en teit dag, og bra fordi den faktisk ble veldig bra, og jeg hadde mye mer energi enn jeg trodde. Det føles alltid bra!

I går var jeg på jobb fra åpning kl 6 til 10 min før stenging kl 22. Da hadde jeg først stått i resepsjonen, hatt en gruppetime, gjort litt kontorarbeid, hatt opplæring, trent styrke, hatt 4 PT-kunder og til slutt var jeg med på Boxing. Ikke rart man er trøtt i trynet dagen etter!

Men det er jo torsdag, og det betyr at jeg starter sent på jobb. Rakk derfor en tur innom Drømmehagen for diverse behandlinger, og avsluttet med massasje. Da var jeg godt på vei inn i drømmeland og det var helt fantastisk! Elsker den salongen♥ Rakk også å finne noen julegaver, godt å være i gang med det. Jeg er en desemberhandler når det kommer til julegaver! Selv om det kan bli litt stress, så synes jeg jula skal holdes mest mulig til desember (selv om jeg har drukket den pepperkakekaffen ganske lenge…)

Hadde 3 fine gruppetimer i kveld, hadde mye mer å gå på enn jeg trodde på forhånd. Pilates, Burlesque og X-fit. 3 helt forskjellige timer som stiller veldig ulike krav til meg som instruktør. Følte i alle fall selv at timene gikk veldig bra i kveld, så jeg håper bare at de som var med koste seg like mye som meg! Nå er det bare en uke igjen av høsttimeplanen, og det semesteret her har bare rast av gårde… 3 uker juletimeplan før vårsemesteret braker løs mandag 2. januar:)

Nå er det snart helg igjen, med jentejulebord og forhåpentligvis en god porsjon julestemning. Den sniker seg innpå innimellom, og det er så god en følelse!

♥ 23 dager igjen til jul 

1 tanke på “1. desember : Pepperkakekaffe

  1. Juuul ❤ Det skal bli så godt det. I år har jeg bare fire julegaver å gi bort, og tre av dem er allerede overlevert. Litt tidlig kanskje…
    Kan ikke du bestille litt snø til oss da? Så kan du stå på brett og jeg ake. Det gjorde jeg på denne tida i fjor…
    Ha ei fin helg når den kommer :):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s