2. desember : SNØ (og vaniljepannacotta)

I dag tidlig var det bare å være litt MASKIN. Hehe:) Hadde bestemt meg for at dagens intervall skulle gjennomføres FØR arbeidsdagen starta. Jeg skulle være ferdig trent, ferdig frokostspist OG ferdig dusja og påkledd før kl 08:40. Det tar litt over en halvtime å gå… Så jeg måtte opp tidlig. Vekkeklokka på, ikke tenk, sov, og STÅ OPP!

Fikk meg en kaffekopp før jeg la i vei, og til min store glede var det kommet snø i løpet av natten! Det blir straks litt mer desemberfølelse av det, og det harmonerer litt mer med alle lysene som vises så godt når det fortsatt er mørkt ute klokka halv 7 på morran. Uten tvil dagens julefølelse:)

Men jeg kom meg altså på jobb, og jeg hadde ikke helt bestemt meg for hvilke intervaller jeg skulle kjøre… Jeg fant ut at det mest motiverende var å løpe 5-minuttere, så da ble det 4 drag med 1 minutt pause mellom. Pulsen hoppa veldig i oppvarmingen så jeg hadde et ørlite håp om at jeg klarte meg med ganske lav fart i dag, men nei da, måtte opp på 12 km/h for å ligge i riktig pulssone. Ikke at det er så fryktelig fort sammenliknet med andre, men alt er jo relativt – og til meg å være så er det et tempo jeg er veldig fornøyd med til at jeg for tiden løper veldig lite. Sånn ble økta seende ut – ganske perfekt etter min mening!
 Ellers har det vært en bra dag på jobb! Kom meg ikke derfra så tidlig som jeg hadde håpet, men det var mest fordi jeg tok inn en ekstra PT-kunde. Og det var absolutt verdt det, for hun har vært borte en stund og det var så utrolig koselig å se henne igjen!

I kveld blir det fredagskveld i sofaen hos en venninne med taco og Idol. Og til dessert? En vaniljepannacotta med bringebærsaus! Selvfølgelig i en Kristine-vennlig variant… Pannacotta betyr visst pisket fløte eller noe. Fløte? Nehei, det har vi ikke sett… Men kesam kommer også fra jurene på kua, så da kan det vel ikke bli helt feil, eller?

Vaniljepannacotta med bringebærsaus
– 1 beger mager kesam
– 1 beger mager vaniljekesam
– noen dråper stevia vanilla cream/vaniljeessens
– sukrin
– saften fra en lime
– 4 plater gelatin
– 2 eggehvitter

 bringebær
– sukrinmelis
– sitronsaft 

Stivpisk eggehvitene og sett til side. Legg gelatinplatene i kaldt vann noen minutter til de blir myke. Pisk kesamen med vanilje, sukrin og lime. Klem vannet av gelatinplatene, og rør de ut i noen ss kokende vann. Tilsett gelatinen i kesamrøra. Vend til slutt inn eggehvitene med en slikkepott. Strø over litt hakket sjokolade eller som jeg gjorde, kakaonibs.

Bringebær, sukrinmelis og sitronsaft kjøres sammen med en stavmixer.

Så, da får dere ha en fin kveld folkens! Jeg er superklar for sofaliv, lørdagstrening, jentejulebord og total søndagsrelax!

2 tanker på “2. desember : SNØ (og vaniljepannacotta)

  1. Snø ♥
    Gleder meg til det kommer! DA kommer julefølelsen, men her er dte så mildt at det ser vel heller dårlig ut, ihvertfall akkurat nå.. Bor i Arendal:) Intervall er gøy! Og dødslitsomt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s