Treningsupdate!

Joda. Det går da for seg. Som sagt var jo planen å kjøre litt ekstra cardio denne uka, bare for å svi av litt ekstra kalorier. Så da tar vi litt ekstra ekstra! I går ble en rimelig heftig dag kan du si… Startet jo med å rusle en liten tur på 5 km, før jeg gikk de 3 km til jobb litt senere.

Så var det jo Corebar Challenge, da, i 70 minutter. Jeg blir sliten av Corebar i 55 minutter også jeg, så 70 minutter er litt mer killer! I tillegg greide jeg å takke ja til en vikartime som skulle starte 10 minutter etter at den første timen var ferdig. Og det var ikke akkurat noen pusetime det heller! Neida, 55 minutter med Cardio Step Intervall. Det var jo gærnskap å takke ja i utgangspunktet, men motivasjonen for å ta den kan oppsummeres i et ord: forbrenning. Jeg vet at på en sånn time får jeg svidd av rundt 550-600 kcal på den timen, og alle monner drar. Jeg sier bare jentejulebord..!

Jeg var ikke ferdig før kl halv 9, så da var det bare å spise litt før jeg tok fatt på veien hjem, via Rema 1000. Det var ganske glatt overalt og jeg brukte lang tid opp bakkene med sekken full av varer. Fysjameg jeg var sliten! Ble en litt rar natt sånn søvnmessig, så trøtt i dag? Jepp!

Skal innrømme at jeg var litt sliten i beina også, etter de to timene. Kjentes sinnssykt godt bare når jeg kjørte knebøy uten vekter i oppvarminga. Men, det ble en ganske god treningsøkt i dag likevel. Økte på vektene på alle øvelsene, men jeg tror jeg kommer til å holde samme vekt på knebøyen i helgen også, i håp om å gå litt dypere på samme vekt (85 kg). Greide 11 +  9 + 9 på chins, nok en ny personlig verdensrekord er satt. Jobber iherdig med bakside skulder, og håper at treningen snart gir resultater der også. Oppdaget en ny liten detalj bak på skuldra i dag, hello motivation!

Det ble en runde muskelsalve etter dusjen på hele underkroppen etter en litt for varm dusj, så jeg håper det gjør at jeg klarer å gi litt gass på økta i morgen også! Så får FitnessFusion-timen bli en god runde strekk og bøy etterpå:)

Men da er det altså på tide å legge seg selv på lading igjen, sånn at jeg er klar for å ut i snøkavet i morgen tidlig.

Train – Eat – Sleep – Repeat!

3 tanker på “Treningsupdate!

  1. Har ingen ambisjoner om å bli så gjennomtrent som du er nå, Kristine.. MEN det er utrolig å se hvordan du holder på. Gær’n er du! 🙂
    Må komme i gang med chins-trening snart, jeg og, ble sykt imponert da jeg så deg ta 11 stk i går 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s