minus + minus = pluss

Du fikk kanskje med deg at jeg var litt nervøs foran dagens formsjekk? Jeg bestemte meg jo for å ta en InBody før jul, og det passet greit å ta det i dag, sammen med formsjekk og de andre målingene. Jeg var faktisk så nervøs at jeg drømte om det i natt, og våknet flere ganger og ville bare stå opp og bli ferdig med det…

Til min store lettelse hadde jeg gått litt ned fra sist fredag. Ikke mye, men nok til at det teller. Kom meg til jobb, fikk av meg yttertøyet og kom meg opp på vekta. Tastet inn ID’en min og lot det stå til… Og jeg fikk meg litt av en positiv overraskelse! Sist test ble tatt 30. september, altså for 10 uker siden. På den tiden har det skjedd en god del – negative tall i positiv forstand! Gått ned i vekt, men beholdt nesten alt av muskelmasse. Har mistet litt i beina, men der var det liksom litt å gå på, og med 2 beinøkter på 4 uker kan man vel kanskje ikke forvente å beholde alt når man ligger såpass lavt på energiinntaket? Siden testen jeg tok i august, for 16 uker siden, har det forsvunnet tilsammen 6 kg Kristine, muskelmassen er nesten den samme og fettprosenten er halvert.

Coach Gunnar var også fornøyd med formsjekken i dag, og det er jo egentlig det som er viktigst! Da vet jeg at det går i riktig retning:) Han mente ryggen var blitt hardere, og at det vistes mye bedre på rumpa og baksiden av lårene. Har ingen bilder nyere enn de jeg sist tok for 2 uker siden, rett etter sist formsjekk. Så, det er visstnok enda bedre nå, men du kan vel se grei forskjell fra august til november?

Prøvde meg på en intervall-økt i dag, men pulsen ville ikke være med opp så jeg ga meg ca halvveis i økta og avsluttet med å rusle litt i sone 1. Hadde litt samme problem i går på Burlesque-timen min. Det er akkurat som om det er noen koblinger i kroppen som ikke fungerer som de skal. Du jobber og jobber men kroppen vil ikke være med. Frustrerende, men det er jo ikke så rart da. I morgen blir det andre boller – da skal alle lagre fylles til randen med masse deilige karbohydrater! Lett at jeg skal bake noe ja;) Turen til Kaliber var likevel ikke forgjeves, for jeg fikk hilst på Siv Marie som jeg skal konkurrere sammen med til våren. Kjempesøt jente som det skal bli morsomt å bli bedre kjent med!

7 tanker på “minus + minus = pluss

  1. Wow, ser en GREI FORKJELL ja 😉 Looking goood! Det er sånne type formbilder som virkelig gjør at man vil stå på for resultater. Utrolig hva man kan gjøre på kort tid om man bare vil!

    Skal bli morsomt å følge deg viedere! Ha en fin helg 🙂

  2. Imponerende! Utrolig hva fettprosenten gjør med muskelmassen på kroppen, ser jo ut som om du har myyye mer muskler på det nyeste bilde! Herlig:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s