11. desember : JULEHANDEL

Endelig en hel dag – helt fri – bare meg. Ingen planer, annet enn å komme meg en tur til byen og kanskje få gjort unna noen julegaver..? Jeg gledet meg sånn til å bli ferdig med studiene for å ha god tid før jul, men det har jeg ikke opplevd – før nå!

Uthvilt og med verdens beste tid ruslet jeg ned til sentrum og ble møtt av et opplyst julemarked. Snø i gatene og en by med usedvanlig lav stressfaktor. Det er snart jul, og denne gangen føles det ekstremt bra!

Jeg beundrer alle de som er ferdig med julegavene før adventstiden en gang har startet. Selv liker jeg helst å gjøre det i desember, jeg synes det er mest koselig sånn. Jeg skjønner jo at jeg er litt sent ute, for det er jo salg på julevarer allerede.

Jeg har flere ganger vært innom på KID og sett etter kjøkkengardiner, og de eneste jeg ville ha kostet 329,- kr. Per gardin. Litt mer enn hva jeg tenkte å bruke på gardiner, men da jeg i dag fant de til 99,- per stykk var det ikke så vanskelig å bestemme seg. Så nå er det plutselig enda litt mer jul på kjøkkenet. En søt liten julestjerne fikk også lov til å bli med meg hjem i dag.

Jeg har også vært innom Kremmerhuset noen ganger og sett på noen søte putetrekk. Jeg husket til slutt å ta mål av de putene vi allerede hadde og fant ut at jeg kun trengte å kjøpe trekk. Så nå er det ingen rosa puter i sofaen – bare hvite, og de med julesanger.

                    
Enda en liten julestjerne, og noen fine røde englefrøkner fikk lov å bli med hjem. Eskene med julepynt er tatt opp og vi har plukket ut de tingene vi vil ha framme. Pynter oss ikke helt i hjel akkurat, men det er utrolig hvor mye noen røde lys og juleduker gjør!

Nå skal vi spise rød gele med hvit fluff og se en av de fineste julefilmene: The Holiday. Blir en sen kveld, men starter ikke på jobb før litt senere i morgen så da trenger jeg ikke stresse med å stå opp tidlig:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s