14. desember : JULESVEIS

Jeg kan til tider være litt ikke-flink med å gå til frisøren… Jeg føler jeg er ganske flink til å freshe opp fargen selv, men hvis håret først har vokst ut av klippen sin og havnet i en hestehale, så er det liksom ikke så stress.

Men til jul? Jo, da må jeg nok ta meg en tur, hestehalehår eller ikke! I dag fikk jeg både stusset lengdene, klippa litt lugg igjen, og ikke minst fått den rødfargen jeg vil ha på håret:) Jeg klipper meg hos Astrid på Urban Haircut på Lade Arena, noe som er en fornøyelse! Veldig behagelig å bli klippet der, elsker musikken de spiller og så er Astrid en veldig søt dame som er morsom å prate med:) Det er faktisk ikke så veldig dyrt å gå der heller, og det er jo ganske greit det også!

Men, det nystylede håret ble en kortvarig glede i dag, for guess what? Jeg og sjefen min skulle kjøre 500 kcal for en del av de ansatte, og da ble det lett hestehale igjen, haha!

Spensthopp på kasse skaper vind i håret…

Utrolig artig å kjøre timen, så gleder meg til januar og jeg skal ha den fast torsdager kl 9 på morgenen. Heldigvis har jeg åpningsvakt den dagen så kl 9 vil føles som langt på dag. Jeg personlig liker nemlig ikke så veldig godt sånne harde treninger på morgenen…

Så fikk jeg også en liten hyggelig førjulspresang fra ELIXIA. Alle instruktører som skal kjøre timen får en Polar FT4 pulsklokke! Det skal nok litt mer til enn fargen for at den kommer før min Polar RS800CX i treningskompiskøen da denne mangler en del funksjoner som jeg synes er viktige på en pulsklokke. På FTF4 kan du ikke en gang registrere makspulsen din manuelt, den regnes ut fra fødselsåret ditt, og den formelen stemmer ikke på meg i alle fall. Men den var veldig søt da, så jeg kommer garantert til å bruke den. Jeg er jo glad i rosa:)

Anbefaler uansett at du skaffer deg en pulsklokke dersom du ikke har en. Kjempefint treningsverktøy. Kanskje et siste-liten-ønske til jul? 🙂

2 tanker på “14. desember : JULESVEIS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s