16. desember : JULELUNSJ & PAKKEPAKKING

I år som i fjor tok vi i lederteamet en velfortjent julelunsj på Rica Nidelven. De har fått prisen for Norges beste frokost flere ganger – og jeg nekter å tro de er langt unna samme pris når det gjelder julelunsj… Veldig koselig å møtes et annet sted enn ledermøtet rundt bordet på kjøkkenet på jobb også. Selv om vi har noen dager igjen på jobb før jula ringes inn er det en fin avslutning på det året som har vært. Det store julebordet venter vi med til januar, da blir det fest&moro med alle de fine medarbeiderne våre!
Så utrolig mye god mat! Julemat, vanlig mat, varmt, kaldt, grønnsaker, diper, sauser, oster og for ikke å snakke om alle kakene. Her er det noe for en hver smak, man kan være sunn og man kan være ikkefulltsåsunn. Jeg tror jeg la meg et sted midt i mellom i dag, og dro god nytte av det på treningsøkta litt senere på dagen. Det gikk etter planen i forhold til økning på vektene, og det er jo alltid en seier! Det ligger an til mange gode treningsøkter fremover nå:) I tillegg er det lenge siden det har vært sånn power i beina oppover bakkene på veien hjem, og det var en goood følelse!

Nå skal jeg pakke inn litt julegaver. Noen av dere har kanskje vært ferdig i mange uker allerede, men for meg er det nesten sensasjonelt å være helt ferdig i så god tid før julaften. Det er jo faktisk over en uke igjen! Jeg er nesten litt stolt av meg selv;)

I morgen tidlig vender jeg igjen nesa mot Oslo og ELIXIA Ringnes Park for å lære ny koreografi til Burlesque. Gleder meg også til å besøke Stine igjen, det blir nok en rett så mysig lørdagskveld:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s