18. desember : 4. SØNDAG I ADVENT

4. søndag i advent, og under en uke igjen til julaften. Det har vært en «ny» desember, og den har gått fort. Likevel føler jeg at jeg har fått gjort unna mye i god tid dette året, og det føles veldig bra.

Jeg merker at jeg har skiftet litt modus, og har bestemt meg for å la hodet og kroppen slappe litt av de neste to ukene. Jeg klarer ikke å motivere meg for å gå ned i vekt akkurat nå, jeg er bare nødt til å lade batteriene, få til noen gode treningsøkter, kvitte meg med det som kjennes ut som begynnende betennelser både her og der og være sikker på at jeg den 1. januar er klar for å gi ALT frem til jeg står på scenen i Sandefjord 15. april.
Jeg ser veldig fram til de neste to ukene, med litt mer normale arbeidsdager og masse kos med venner og familie. Jeg kjenner at det blir litt ekstra viktig å bruke tid på dem nå, for jeg har allerede kjent på hvor mye lettere alt blir i forhold til trening og mat om man er litt selvsentrert. Jeg er ikke så veldig fornøyd med akkurat det, men jeg vet at sannsynligheten for at jeg kommer til å gå på en så lang diett igjen er minimal.

Så kjære dere som jeg er så glad i, dere vet godt hvem dere er, vær så snill å passe på meg fremover så jeg ikke lukker meg helt inne i meg selv… Det er bare 18. uker igjen:)

5 tanker på “18. desember : 4. SØNDAG I ADVENT

  1. Det er spennende å følge med på utviklingen din og hvordan du jobber deg gjennom veien til å kunne stå på scenen 🙂 Fint hvis du kunne ha skrevet mer om hvordan du virkelig har det, hvordan hodet og kroppen reagerer. Er veldig nysgjerrig!

    • Det blir nok mer av det etter jul skal du se;) Nå skal jeg bare leve normalt og kose meg med venner og familie uten noe spesialbehandling på hverken det ene eller andre! Det blir godt å få slappet av litt i hodet, for fra 1. januar blir det 16 uker med full gass!

  2. Nyt julen nå, tiden for slevsentrerthet kommer tidsnok 🙂 Kan ikke si jeg synes det blir spesielt kult selv, men 18 uker er jo tross alt ikke så mye 🙂 De får bare holde ut! God natt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s