23. desember : KVELDEN FØR KVELDEN

Lille julaften for meg har vel alltid vært pynting av juletre hjemme hos mor&far (bilde fra i fjor). Sånn ble det ikke i år… I år er jeg bare hjemme hos meg selv, og det er utrolig godt. Torunn jobber i kveld og har dagvakt i morgen, så det blir rømmegrøt og litt spekemat til kveldsmat på oss i dag:)

Jeg fikk badsturøkt lammelår, rødvinspølse, rødvin og brød i julegave fra Spesialgrossisten (de som leverer PF-varene til Obs! og REMA som jeg gjør demoer for), så skal smake på kjøttet til grøten;)

En fin avslutning på en lang dag… Jeg tror nemlig at jeg er litt sliten, jeg. To uker med alt for lite søvn (som bare er min egen feil), mye farting hit og dit og mye som skal være gjort unna før jul har tydeligvis satt sine spor. I motsetning til tidligere år, så har jeg ikke opplevd noe av dette som stress, bare kos:) Men i dag skjønte jeg at jeg kanskje har kjørt litt for hardt likevel, da to stykker på under en halv time på en pen måte kunne fortelle meg at jeg kanskje ikke så så veldig opplagt ut… Til tross for dette, hadde jeg en kjempegod intervalløkt i dag, bena var superfreshe og jeg kunne løpt i en evighet følte jeg. Etter jobb skulle jeg innom Solsiden, jeg hadde egentlig tenkt å ta bussen, men hvorfor ikke gå? Så sliten, men samtidig så masse energi. Rart. Jeg tror jeg merker at jeg har spist litt mer karbohydrater den siste uka:) Jeg fikk kjøpt det jeg skulle, så nå kan jeg skinne om kapp med alle julelysene (om jeg bare får sovet litt først, hehe!).

Men dere, nå er det faktisk endelig jul! Det er tid for familie, venner, god mat, avslapping og lading av batterier til et nytt fantastisk år. Nyt kvelden og morgendagen – det skal i alle fall jeg!

2 tanker på “23. desember : KVELDEN FØR KVELDEN

  1. Oioioioi! Nå ble jeg oppspilt her! Har ALLE Elixia’ene åpent hus i jula? Da jeg kontaktet de på Kolbotn i forrige uke, sa de at jeg måtte betale meg inn, og at de ikke hadde avgjort om det skulle være åpent hus enda..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s