O’ jul med din glede!

1. juledag er en god dag. Jeg liker kanskje den dagen enda bedre enn julaften! Det ble en sen frokost i dag, den seneste vi har hatt noen gang 1. juledag tror jeg… Nesten hele familien var ferdig trent før vi satte oss til bords, inkludert meg selv. Det ble powerwalk som planlagt, men jeg innledet den med en av de berømte fettforbrenningsprotokollene. Det har jeg ikke prøvd før, men tror kanskje jeg skal skvise inn en i uka framover dersom det lar seg gjøre… Jeg er i alle fall veldig glad for at det å trene en times tid før frokost 1. juledag er mer normalt enn unormalt i min familie, du blir liksom ikke sett rart på… Rett fra dusjen med kliss vått hår og en enorm apetitt var det bare å sette seg til bords:)

Frokosten var jo et lite eventyr i seg selv! Veldig mye god mat samlet på et bord:) Rugbrød stekt i 12 timer inni en melkekartong med julesild, gravlaks, egg og ansjos, julebrød med geitost og SelbuBlå, lefser med rømme og sukker (eller tagatesse da… GREIT!), spekemat, sylte og ribberull…

Egentlig var jeg litt mett da vi starta med ribbemiddagen, men jeg fikk da smakt på et par stykker av den og. Svoren var perfekt – Helstrøm har peiling han!


Julekvelden ble en veldig koselig og morsom kveld. Lutefiskmiddagen var fantastisk! Far bare rister på hodet, for han kjøper mer og mer fisk hvert år, og vi spiser opp alt samen. Sparte en liten bit til lefsene i dag tidlig da, måtte bare smake med geitost og sirup inni lefse, og det var faktisk veldig godt!

Det som også er ganske fint nå er at man er litt mer fornuftig når man ønsker seg ting, og at man faktisk ikke ender opp med noe ræl som man ikke har bruk for. Den største pakken i år gikk til MEG (jippiiii!!!), og det var det jeg ønsket meg aller mest, nemlig en koffert i håndbagasjesize i rød hardplass med 4 hjul. Noen ganger klager jeg litt over å reise, men nå irriterer det meg nesten litt at jeg ikke har en eneste ubrukt flybillett… Fikk pysj av Torunn&Sondre som jeg også hadde ønsket meg (og visste at jeg fikk siden jeg fant handlelista til Torunn i gangen). Jeg trenger den ikke for å sove, men jeg trenger den for å ha guts nok til å stå opp de gangene soverommet er på det kaldeste!

Det ble da litt kaker og kaffe under gaveutdelingen også. Og vi som ikke bryr oss noe særlig om kaker? Moahaha! 50/50 sunt og ikke-fullt-så-sunt… Føler allerede nå at det godt kan bli 1. januar med en gang, men det gjenstår jo litt mer kos før den tid. Party med jentene i morgen for eksempel:D

Håper dere har hatt noen fine dager så langt og klarer å nyte hvert sekund!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s