Forsynt

Hellige jul! For noen fine juledager:) Det har vært mye avslapping, mye god mat, mye godis, kort oppsummert generelt sett mye av det meste. Litt for mye, kanskje..? Jeg har i alle fall kost meg masse sammen med familie og venner, og det har vært ganske befriende å ikke planlegge en dritt når det kommer til mat, bare spise:) At det har blitt litt for mye av det gode, er en annen sak. Jeg har nok lagt på meg en del, men det tar jeg med knusende ro, for jeg vet at mesteparten etter all sannsynlighet forsvinner «av seg selv» når jeg kommer inn i diettrutinene igjen. Men det at det kjennes ut som om aktin- og myosinfikamentene har grodd sammen og ikke beveger seg i forhold til hverandre inni muskelen, det synes jeg faktisk er litt verre. Kroppen føles pil råtten! Det forteller bare hvor lite godt kroppen har av alt det sukkeret. Jeg lurer på om kroppen egentlig har føltes sånn hele tiden, og at jeg bare har vært vant til det?

Uansett. Jeg er egentlig forsynt! Jeg føler liksom jeg har fått det jeg ville ha… Lutefisk, ribbe, pinnekjøtt, rømmegrøt, gigantisk frokost, epler, mandariner, nøtter, Selbulemse og litt sjokolade. I dag har jeg derfor kun spist diettmat, og det har faktisk vært en fornøyelse. Til lunsj ble det noe så lite fancy som tunfisk med hjertesalat, agurk og tomat, litt dill og maldonsalt. Trodde kanskje det ville bli litt kjipt, men det smakte utrolig godt! Lagde kjøttkaker av karbonadedeig med litt stekt sjampinjong og brokkoli- og spinatpure etter at jeg kom hjem fra jobb, og så ble det en boks CottageCheese med varme bringebær til kveldsmat. Godt å kjenne at dette fortsatt smaker minst like godt som julematen – om ikke enda bedre!

Men selv om kroppen har føltes litt dritt, så er det tydelig at det ligger litt mer energi på lager. Styrkeøkta i dag var vond fordi musklene knirker og skriker, men likevel føltes vektene så utrolig mye lettere! Og selv om jeg føler meg litt pløsete akkurat nå, så er det digg å kjenne at det trykker bra i musklene under og etter treninga, og at det fortsatt er noe hardt inni der;) Kjenner at beina virkelig har fått kjørt seg de siste ukene for knærne er SLITNE, så det er godt at det blir litt endringer i programmet fra neste uke. Skal fortsette med 3 styrkeøkter i uka, noe som passer meg veldig bra akkurat nå.

OK, så har jeg vært «flink» i dag, men jeg har fortsatt noen små ting jeg skal nyte før året er omme.Og jeg skal nyyyte, med GOD samvittighet. Jeg skal spise middag med Anneli i morgen (før hun flytter fra byen…), vi ha en rolig jentekveld på fredag, før det blir nyttårsfeiring på lørdag. Søndag er det 1. januar og da er det MASKIN som gjelder:D

Ønsker deg en fortsatt GOD JUL♥

2 tanker på “Forsynt

  1. Å som jeg gleder meg til vanlig mat og trening igjen. 4. januar, da blir det årnings igjen. Det er ikke vanlig julemat på meg i år, men litt godteri og andre søtsaker hver dag – ikke bra. Og her er de resere på frityrstekt mat – blæh :s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s