Nå snakker vi intervaller!

Full av juleenergi som vi så fint kan kalle det, fikk jeg en god gjennomkjøring av min absolutte favoritt treningsøkt når det kommer til intervaller! Selv om kondisjonen ikke er førstepri når det kommer til trening for tida, så er det likevel viktig for meg å holde på den så godt det lar seg gjøre. Jeg synes i tillegg at det å løpe er ganske gøy (spesielt de dagene man er i form, hehe), faktisk så synes jeg det er et privilegium å være et friskt menneske som har muligheten til det… Rar? Jeg? Neeei da!

Denne intervalløkta er ikke for pyser… Du skal riktig nok ikke løpe til du spyr, men holde deg pent i sone 3 (82%-87% av max Hf). Er du vant til å løpe 4×4 vet du at du har arbeidsperioder på til sammen 16 minutter. Pausene dine, du vet de 3 på 3 minutter, er til sammen 9 minutter. Denne økta har arbeidsperioder på til sammen 36 minutter. Du starter på 8 minutter, fortsetter med 7, 6, 5, 4, 3, 2 og avslutter med 1 trivelig lite miniminutt på slutten. Og pausene? Til sammen 7 minutter, 1 minutt mellom hvert drag. Jeg synes pauser under kondisjonstrening er fryktelig kjedelig, derfor passer det meg perfekt at de kan være så korte! Med oppvarming og nedtrapping tar denne økta ca 1 time, så det er greit å ha motivasjonen på plass før du starter. Det var ikke noe i veien med den i dag, men det var uansett veldig hyggelig at en av mine PT-kunder ville være med og kjøre samme økt i dag. Minuttene går litt fortere når du vet at noen jobber like hardt (om ikke hardere, eller hva??) ved siden av deg!

Sånn ble pulskurven min seende ut i dag! Synes det er så gøy at man kan gå inn og se den i etterkant. Den ble ganske bra i dag også, så jeg er godt fornøyd (eller hva sier du, Sondre?). Det eneste som er bittelittegranne kjipt, er at det ene kneet ikke var spesielt takknemlig for belastningen den ble påkjørt allerede under 6-minuttersdraget. Liker IKKE! Håper bare det spiller på lag i morgen, da er det jo knebøy igjen:) Og maxtest på pull-ups… Veldig lite taktisk å ikke greie det før jul – da jeg veide noen kilo mindre og ikke hadde så mye å trekke opp. Litt sent å gjøre noe med nå! Uansett…

…det nærmer seg 1. januar, men som sagt er det et par ting som gjenstår – blant annet å feire det nye året! Jeg og Marianne handlet inn til nyttårsmiddag i dag, og jeg gleder meg så syyykt masse:) Det blir en magisk 3-retters med fantastiske jenter hjemme hos meg, hvor vi har perfekt utsikt til fyrverkeriet fra festningen! Var innom IKEA etter matshoppingen for å kjøpe noen nye vinglass… Hvem skulle tro at 6 vinglass kunne koste over 1000 kr på IKEA? Skjønner ikke det der jeg. Uansett, jeg skal dele menyen med dere senere. Skal blant annet steke kamskjell til forrett – og de skal grilles «live» på spisebordet;)

I tillegg har jeg også rukket en sen middag med Anneli Kos i kveld. For en bra dame hun er! Sushi blir liksom aldri feil, det. Og selskap med Anneli er neimen ikke feil det heller.  Nå er det bare å ønske frøkna lykke til med ny jobb og nye utfordringer i Oslo! Det blir spennende å følge med på hva som skjer framover mot neste høst;)

2 tanker på “Nå snakker vi intervaller!

  1. Du kan trøste deg med at du ikke er den eneste! vel og merke har det vært en 5 dagers tid med litt annen mat, men mye skjer! Men en får trøste seg med at det er mye væske!

    Godt nyttår! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s