Been there…

En uke av det nye året har allerede passert. Som alltid – det har gått sinnssykt fort! De siste to årene har jeg stått på jobb som et spørsmålstegn i starten av februar, og tenkt «Hva skjedde nå? Var det alt?». I treningssenterbransjen er januar den O’ store måneden, og jeg har liksom bare venta på at et eller annet stort skal skje. Det skjer ikke noe stort, det er bare litt flere folk på trening. Jeg har lært!

Men at januar går så fort, betyr at det snart er februar. En måned som er enda kortere. Det går også fort. Plutselig er det mars, og da er det veeeldig kort tid igjen til konkurranse. Så her er det bare å holde tunga beint i munnen, og gjøre det som skal til for å komme i den best mulige formen til da.

Denne uka har vært litt så som så. Den formen jeg er i nå, har jeg jo vært i tidligere. Da var jeg sikkert ganske fornøyd, for da var det liksom det beste til da. Men nå? Jeg har jo vært bedre enn det her, og dermed oppleves ikke denne formen som spesielt bra. Det er ikke noe særlig å sitte her, bare 14 uker – 98 dager – igjen til konkurranse med den følelsen her. Jeg har også blitt litt mer bevisst på svake punkter, og det stresser meg litt akkurat nå… Jeg håper jo selvfølgelig at jeg har nok tid til å forbedre disse svakhetene litt, men så er det jo viktig å jobbe med å kanskje få de sterke sidene sine enda bedre også?

Men så er det det som er så fint da, at man kan velge selv hvor man vil ha fokus. Jeg har en uke framfor meg med alle muligheter. Jeg velger selv hva jeg vil gjøre utav den! Jeg skal spise maten min, jeg skal gi det jeg kan på trening, og jeg skal sove like mye som jeg har gjort den siste uka. Badevekta og målebåndet skal få være i fred fram til fredag, da det er tid for en ny formsjekk, for de hjelper meg ikke en dritt likevel. Jeg vet at jeg kan komme i form om jeg bare gjør de rette tingene. Jeg kom meg ut på en liten powerwalk før frokost i dag, energien er absolutt til stede og jeg gleder meg til dagens styrkeøkt! Skal se om jeg får tatt noen bilder, kanskje til og med filme litt:)

1 tanke på “Been there…

  1. Hei.
    Jeg er fast leser av bloggen din og tenkte bare jeg skulle gi deg et aldri så lite tips.
    Kan godt være du har hørt om vedkommende før, men sjekk ut «bloggen»/ siden til Egil; w.egilmotivasjon.com. Han skriver om mental fokus både i konkurranse og til hverdags. MYE å hente på det!
    Veldig spennende å lese om treningen og fremgangen din. Stå på, dette fikser du fint. 🙂 !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s