Droppin’ by…

…just to say hello:) Jeg er i live, og jeg har det bra! Det har bare vært litt travelt, og jeg har knapt vært hjemom de siste dagene. Jobb, trening, matlaging og et par hockeykamper er det det har vært tid til… Litt vanskelig er det også å blogge fra min gamle rosa klapptelefon fra 2006 som jeg har brukt den siste måneden, og når jeg har vært knallhard på søvnprioriteringen så har bloggen måttet vike. Og det må jeg si – det å komme seg i seng i rett tid skal ikke undervurderes. Det er helt FANTASTISK!

I morgen slutter jeg tidlig på jobb og har fri hele kvelden, så jeg skal se om jeg får oppdatert dere litt bedre da:) Jeg har noen filmklipp fra søndagens trening som jeg i alle fall har store planer om å legge ut. Inntil da får dere ha en fin-fin torsdag, kanskje noen av dere vil prøve denne varianten av «havregrøt» til frokost i morgen?

Kristine sin havregrøtbollekake
– 40 g havregryn
– 30 g bakepro (eller proteinpulver med vanilje eller kanskje sjokolade?)
– 2 ss sukrin
– krydder: jeg brukte gresskarpaikrydder, men jeg tror kanel og kardemomme er like godt
– 1 ss nøytral olje
– 50 g mager kesam
– litt maldonsalt
– 1 ts bakepulver
– kanskje litt vann

Røre-røre-røre til veldig klissete røre, klappe kake søte på bakepapir, stikke masse hull med gaffel, inn i ovnen på ca 200° i… jeg vet ikke jeg… ca 10 minutter? Til den er ferdig værtfall – det ser du!
Godkjent av en som ikke er på diett, som sier at det hadde vært godt med brunost på. Og jeg er helt, helt enig. Selvfølgelig – det er ALLTID godt med brunost!

(Dietthodet har lånt kesamen fra kveldsmaten, og oljen er der fordi jeg bytter ut laksemåltidet med frukt og shake på grunn av kveldens gruppetimer, for de som måtte lure fælt på hvor alt dette «ekstra» kom fra…) 

5 tanker på “Droppin’ by…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s