Så, hva skjer liksom?

Som jeg så vidt nevnte, så har det vært litt travle dager her… Mye borte fra heimen, og dermed mindre blogging da senga og 8 timer søvn har vært høyest prioritert av alt. Nest etter det er matlaging, og vasking av klær. Så PC’en har faktisk fått stå urørt enkelte dager – ikke likt meg!

Denne uka har vært litt både og. Jeg så meg egentlig ikke i speilet før i går, hvordan jeg ser ut akkurat nå er meg totalt revnende likegyldig. Jeg spiser maten min, jeg trener det jeg skal og sover så mye jeg kan. Jeg vet at det har fungert før, og satser på at det fungerer igjen. Jeg prøver å være tålmodig, og ser fram til å passere den beste formen jeg har vært i så langt, og å bli enda bedre! Kroppen er fantastisk – det normale levesettet i jula har fått kroppen i normalt gjenge igjen (enn så lenge), og det er utrolig betryggende!

Men på disse få dagene har det da skjedd litt likevel… Flybilletter til både Sandefjord Open og Oslo GP er kjøpt og betalt. Nina, en av jentene som også skal stille nå i vår, har booket time for oss på Sefa i Sarpsborg i slutten av mars for sying av konkurransedrakter. De søteste venninnene i verden har kjøpt seg billetter til Oslo for GP-helgen. Det blir liksom litt mer ordentlig for hver dag som går merker jeg… Mest gøy – litt skummelt!

Treninga går egentlig ganske bra. Økta på søndag var KILLER! Har trent alle øvelsene på den dagen tidligere bortsett fra frontsquat – bare ikke på en stund. Så jeg ble så siiinnssyyykt støl! Det skjer ikke for ofte, så det var nesten litt slitsomt… Tirsdagsøkta var ganske tung å komme igjennom, men det gikk det også! Har hatt til sammen 6 gruppetimer denne uka… Ikke alle jeg trener like hardt på selv, men likevel. Det merkes både på kroppen og hodet, så i dag har det vært ganske tomt. One foot in front of the other… Men i dag har vært en ganske rolig dag, og siden de 3 siste måltidene kom ganske tett har jeg vært temmelig mett og jeg føler at energinivået er ganske mange hakk høyere enn det var i dag tidlig! Lover godt for morgendagen:)

Og ja, forresten, fashionably late:
Dietten er på stell, men det har vært ganske tungt å komme igang igjen. Skikkelig tungt, faktisk. Jeg merker at det er mer energi ut og myyye mindre energi inn i forhold til romjula for å si det sånn. Hodet har stort sett hengt med, men kroppen henger på en måte litt igjen… Det er litt vanskelig å ha gruppetimer, fordi hodet mitt må være litt foran takta i musikken for at kroppen min skal være i takt, og det er ikke bare-bare… Men kroppen tilpasser seg jo, så det er bare å være tålmodig her også! Jeg vet jo at det har fungert før. Dessuten er det vel strengt tatt ikke så ille nå, hehe:) Og tross alt – selvvalgt er velvalgt!

Skulle egentlig vært på vei i seng nå, men må jobbe litt mer før jeg tar kvelden. Ja ja. I morgen er det HELG uansett!

8 tanker på “Så, hva skjer liksom?

  1. Hello superwoman! For en super treningsvideo du la ut her om dagen :O inspo til 1000 du! Og ja som du sier, så vet du selv hvor dedikert og flink du var før jul (+ imponerende raske resultater spørr du meg) så du kommer deg lett oppå hesten igjen og galloperer nok smilene til scenen i vår! Og der finner du nok meg og Vilde hylende og jublene over å se deg (beklager på forhånd hylene..)!! Stå på Kristine 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s