Fredag = høye hæler… og bikini!

Jeg synes ikke det er så lenge siden sist jeg satt her og skrev om den første poseringstreningen… Denne uka har bare *knips* blitt borte, og plutselig er vi midt i januar!

Fredagen startet, som den har gjort 17 av de siste 18 ukene, med en tur på badevekta og en runde med målebåndet. Jeg har ikke veid meg på en uke, og måtte le litt for meg selv da jeg faktisk hadde gått opp siden forrige uke. Målebåndet var litt snillere, og forteller at jeg i alle fall ikke har lagt på meg en halvkilo med flesk. Jeg føler meg faktisk en god del bedre enn sist fredag, og det er veldig godt. Coachen så ikke så fryktelig stor forskjell, antakelig fordi det ikke er så fryktelig stor forskjell, men det har så smått begynt å slippe litt på ryggen og det var jo der det startet sist også. Så jeg tror, og håperhåperhåper, at formen så smått er på vei tilbake. Jippi! Jeg ble innvilget spisedag i morgen, noe som passer meg utmerket da vi skal ha nyttårsfest på jobb. Kinamat har jeg ikke spist på en halv evighet så det gleder jeg meg veldig til!

Dagens styrkeøkt ble kjørt på jobb sammen med lillesøster. Trente midt på dagen og da er det ganske lite folk der. Kom meg greit gjennom i dag føler jeg, til tross for at kroppen ikke helt har vennet seg til det relativt lave energiinntaket.

I dag var det knebøy, skrå benk, chins, sidehev, franskpress, facepulls og mage som sto på programmet. Nå er det 4 sett på alle øvelsene i snitt, og det merkes at volumet har økt. Men det er gøy, så jeg liker det! Have fun, train hard and GO HOME som det så fint står på toppen jeg hadde på meg på trening i dag;)

Her har dere også noen bilder fra dagens poseringstrening. I dag fikk vi hjelp fra Håvard, som er klubbleder i Kaliber FKK. Jeg synes det gikk litt bedre enn sist, og føler jeg har mer kontroll på hva som må øves på framover. Siden jeg går glipp av et par fredager nå så var dagens lille gjennomkjøring gull verdt for meg. Tenker jeg skal legge et par høye hæler i skapet på jobb, sånn at jeg kan øve litt på egen hånd… Har ikke så store fine speil hjemme som det er i gruppesalene på ELIXIA, der det i tillegg er mulig å se seg selv i profil. Ikke at dommerne ser deg fra to sider, men det er det der med bevisstgjøring da…

Det er ganske mange ting som skal huskes på… Og det er ganske mange ting som skal gjøres på en gang. Prøv å ta chins og dips samtidig liksom…

Det handler om å få fram sine styrker best mulig, og sånn det ser ut nå så er det vel lårene som tar seg av akkurat den delen. Håper bare det er noe igjen under der når fettet er borte…

Og hvis noen der ute har sett noen deler av to stk bakside skulder liggende å slenge et eller annet sted, så er de helt sikkert mine. Jeg kan uansett få dem, for jeg mangler et par.

Da er det sengetid for denne jenta, som skal løpe 3000 i morgen formiddag. Antakelig på knudrete is med bittelitt grus oppå, men jeg er ikke i så god form at jeg bryr meg så veldig om hvilken tid jeg kommer inn på uansett. Men jeg MÅ bare være med hvis jeg skal klare 4 løp i løpet av denne sesongens vinterkarusell sånn at jeg får premie. Har bare fått til å være med på ett foreløpig, og det er bare 3 igjen… Og premie, det skal jeg ha uansett hva det er:)

9 tanker på “Fredag = høye hæler… og bikini!

  1. Åh, kjenner jeg blir litt gira av å lese og se her nå. Du begynner virkelig å se flott ut, og jeg gleder meg enda mer til det blir min tur! =P Blir kjempemoro å se deg på scenen 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s