Snickersmuffins

Tidlig lørdag morgen, og jeg våkner helt av meg selv. Det er konsekvensen av å være tidlig oppe resten av uka… Så hva gjør man disse ekstra timene på en lørdag morgen?

Er du på diett og har fått tildelt en spisedag, så vet du svaret. Du tillater litt andre ingredienser i frokosten din enn resten av uka. Etter å ha gjort meg gode erfaringer med å lage en slags bollesconekake av grøten min tidligere i uka så bestemte jeg meg for å teste omtrent samme røre i muffinsform. Med noen små modifikasjoner så klart:)

Snickersmuffins
– 40 g små havregryn
– 10 g proteinpulver med sjokoladesmak, jeg brukte MYO
– 20 g peanøttmel
– 60 g mager kesam
– 1 ss sukrin
– 1 liten klype maldonsalt
– 10 dråper Stevia English Toffee
– 1 ts bakepulver
– litt vann

Bland det tørre, tilsett det våte, fordel i to store muffinsformer og sett det hele inn i ovnen på ca 175°. Røra skal være litt klissete. Ikke smak på den, for det kan hende at du ikke tar deg bryet med å steke de – det tar tross alt noen minutter ekstra. Og mens de steker kan du lage litt glasur. Den lagde jeg av like deler bakekakao og sukrinmelis pluss litt vann og maldonsalt.

Dersom noen måtte være interessert, så inneholder hver muffin, uten glasur vel og merke, ca 150 kcal. Fordelingen av næringsstoffer er i overkant av 30 g av både karbohydrater og proteiner og ca 6 g fett. Fint for meg som snart skal ut og løpe i alle fall:)

Jeg forventer ikke at du har peanøttmel og stevia i skapet. Disse produktene har jeg kjøpt på iherb.com, og vil på det sterkeste anbefale deg å gjøre det samme. Peanøttmelet er fettfattig og inneholder bra med proteiner, og det er en utrolig god peanøttsmak på det. Jeg har kjøpt mange forskjellige typer Stevia, men det er nesten bare den med English Toffee jeg bruker. Disse to produktene koster deg ca 100 kr inkludert frakt til Norge. Bruker du koden QOZ998 får du i tillegg 5$ rabatt på din første bestilling, og da er du nede i 70 kr! Det tar 10-14 dager dersom du velger å få sendt de som vanlig post (som selvfølgelig er billigste alternativ). Enkelt å bestille, enkelt å betale!

Ha en god lørdag så lenge:)

2 tanker på “Snickersmuffins

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s