12 uker igjen – og godt er det!

I dag er dagen. 12 uker igjen til første sceneopptreden i Sandefjord Open. Rart det der med motivasjon… Jeg kan ikke si at jeg har vært umotivert, men som jeg har sagt før så har det vært litt tungt å komme i gang med dietten igjen etter jul. Jeg har hatt litt problemer med å forstå mine egne tanke- og handlingsmønstre i enkelte settinger, og det har vært en smule frustrerende. I dag kjennes det ut som de «problemene» har løst seg selv. Det kan selvfølgelig være annerledes i morgen, men nå er det som sagt 12 uker og klampen i bånn hele veien til mål! Det kommer en tid for avslapping etter dette, og da er det vår, lange lyse kvelder og man kan til og med se sommerferien rett foran nesetippen:)

Men fram til den tiden kommer, så er det mye jobb som skal gjøres. Både i forkant av konkurransen i form av trening, ernæring og restitusjon, men også på selve konkurransedagene… I går kveld inntok jeg og Siv Sal 1 på ELIXIA Lade og øvde poseringer og T-walk. Litt spesielt å tilbringe lørdag kveld på arbeidsplassen helt alene i bikini og høyhælte sko, men vi hadde en veldig bra session! For hver gang føler jeg at jeg forstår et eller annet nytt, og blir mer og mer bevisst på hva som må jobbes med. Det er utrolig stor nytteverdi i å jobbe på den måten som vi gjorde i går, både med å gi hverandre tilbakemeldinger, men også filming og bilder. Det er så mange detaljer som skal på plass for å fremheve det beste til hver enkelt, så det er ikke barebare! Det blir nok flere lørdagskvelder som denne:)

Før vi satte i gang med poseringstreningen hadde vi også en liten workshop på magetrening. Det er jo en million øvelser og tusen varianter av disse igjen å velge mellom… Vi filmet litt her også, så jeg tenkte å sette sammen en liten videomontasje til dere litt senere:)

Fikk også gjennomført den planlagte intervalløkta i går. Trengte ikke løpe så fort i går, så kan hende kroppen ikke er helt i toppslag om dagen. Har jo vært ganske groggy i halsen på morgenen hele denne uka, så det er kanskje en liten sammenheng der? Det er vel bare å ta vitaminene og spise grønnsakene sine, holde seg tørr og varm og sove nok, så går det vel bra:)

Men nå har jeg brukt hele morgenen og formiddagen på bare tøys, så det er vel på tide og komme seg på trening. Jeg liker dagens økt veldig godt, så det er ikke så vanskelig å motivere seg til å ta i litt ekstra da! I tillegg er det superfint vær ute, så en halvtimes gåtur i Trondheimsola er perfekt opplading i dag.

Ha en fin søndag!

13 tanker på “12 uker igjen – og godt er det!

 1. Det er så spennende å følge med på reisen din. Du ser fantastisk ut og jeg gleder meg veldig til å se deg på scenen.
  Håper halsen gir seg til i morgen. God trening og god søndag frøken mowmow 😀

 2. Haha, jeg gjorde faktsisk akkurat det samme på lørdagsettermiddagen, men da på ELIXIA Drammen da.
  Er litt rart og fly rundt i bikini på jobben, men så lenge vi teiper søpleposer forann vinduene fungerer det fint 😛

 3. Jeg har ikke vært innom denne bloggen før – men.. Så spennende!
  Jeg skal følge deg mot scenen.. Om ni mnd skal jeg i NM selv, og … Det blir spennende – så da kan jeg ha litt nerver på dine vegne først!

  Klem
  Elizabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s