Så IKKE min dag i dag!!!

Det er noe med de dagene der det skjærer seg fra det minuttet du våkner. Jeg føler ikke at jeg opplever disse dagene så ofte, heldigvis, men i dag har så absolutt vært en sånn dag.

Jeg innså i det jeg skrudde av vekkeklokka at jeg hadde satt på alarmen en time for seint, og det var litt krise. Skulle gå til jobb for å ha en PT-time kl 6… Fikk heldigvis lånt bilen til lillesøster så jeg fikk gjennomført den timen, men måtte hjem igjen etterpå for deretter å gå tilbake til jobben. På de 3 km klarte jeg å falle skikkelig på rumpa to ganger, jeg håper bare noen så meg og fikk seg en god latter sånn at det var godt for noe…

Resten av dagen var for så vidt bra, og avslutta med nok en god treningsøkt:) Det jeg var aller mest fornøyd med i dag var å trene militærpress med 37,5 kg. Rikignok bare 4-5 reps på settene, men likevel…

Og så var det veien hjem da. Jeg var så heldig å få skyss, måtte bare bli med innom et sted på veien for å hente noe greier… Så, mens jeg satt der i bilen og venta, tenkte jeg at jeg skulle gjøre en innsats for miljøet og skrudde av motoren. Jeg skulle bare høre litt på radioen, men la ikke merke til at lysene sto på. Sim salabim, flatt batteri på 5 minutter! Min dumhet var tydeligvis ikke høyeste prioritet hos Falc, så det tok halvannen time å få starthjelp… Fikk handla litt i mens da, Obs! har jo Salma-laks på tilbud og det er jo hyggelig. Fikk også tak i flere strips til den stakkars fingertuppen min som jeg kappet halvveis av på søndag og som fortsatt blør. Hvis noen lurer, så må et sår syes innen de 8 første timene etter at skaden skal skjedd om det skal være noe vits. Så jeg vet da pokker hva som skjer med den fingeren… Så lenge jeg unngår betennelse og amputasjon så skal jeg vel være glad:)

Men jeg fikk meg da en bra middagskveldsmat… Måtte bytte litt om på middagen og kveldsmaten siden CottageCheese med bær var litt lettere å fikse i den nødssituasjonen jeg havnet i i kveld, hehe:)

Kyllingfilet fylt med radmager fetaost, panert med eggehvite og en blanding av pofiber, Toscanakrydder, salt og pepper, ovnsbakte tomatskiver og en liten salat ved siden av. Litt sånn Italia møter Hellas, og hvem kunne vel ikke tenkt seg en sydentur akkurat nå?
Nå skal jeg avslutte denne merkelige dagen her, og våkne når det passer meg i morgen. Det er onsdag og jeg starter sent: DIGG! Skal bare anbefale en liten te-mix som står høyt i kurs hos meg akkurat nå først… Nemlig Indian Chai med 2-3 suketter (kommer an på størrelsen av koppen og hvor søt du vil ha den selvfølgelig), kanel og chili. Søt og sterk på samme tid, akkurat som meg (i alle fall av og til…).

3 tanker på “Så IKKE min dag i dag!!!

    • Hehe, armen tok jeg i Åre for ca 4 år siden, satser på det ikke skjer igjen! Takk for tilbakemeldingen, godt å vite at det ikke bare er jeg som har glede av det jeg skriver! Ha en fin dag:)

  1. Man kan ikke alltid ha gode dager – men heldigvis hadde du en kjempeøkt! Det reparerer godt på dumme dager det altså! 😀
    Maten så da veldig god ut! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s