Åre, my love…

Jeg lengter tilbake til helgen og Åre… Jeg kødder ikke, hver gang jeg er der får jeg lyst til å selge alt jeg eier unntatt snowboard-stæsjet, leie meg et kott i sentrum av den lille byen og bare bo der for en liten stund… Være i bakken de dagene det er fint, eller sitte på et av de koselige spisestedene og lese en bok de dagene det ikke er fullt så fint. Åre er MAGISK! Fikk ikke tatt så mye bilder da det var litt kaldt både for batteriet i kameraet og de fingrene som skulle knipse, men det var helt nydelig vær der i helgen. Og sammen med en herlig jentegjeng ble det bare mys mys myyys fra start til slutt! Ingenting er som en tur i badstua med et par runder snøbading innimellom etter en dag ute, i påvente av en god biff-middag!

Da vi var i bakken på lørdag var det kaldt, men ikke for kaldt, sola tittet fram og det var bare å nyte hvert eneste lille sekund på snø. Det er ikke denne sesongen jeg kommer til å ha mest tid i bakken for å si det sånn… I fjor startet jeg 2 måneder tidligere og var i bakken så ofte sjansen bød seg. I år byr den seg ikke like ofte, fordi prioriteringene er litt annerledes… Og det er litt trist, for jeg kjente ganske fort på lørdag at denne sesongen hadde blitt den beste ever når følelsen med brettet var så bra allerede på første turen. Men man kan ikke få alt her i verden. I alle fall ikke alt på en gang…
Noe annet som er fint med Åre er jo at det ligger i Sverige, landet med den fløyelsmyke CottageCheesen og Fetaost med 3% fett. Og billig vin og ExoticSnacks, greeeeit! Jeg håper vi kan ta en tur helgen etter siste konkurranse, da er det vel avslutningshelg for sesongen og rom for litt ekstra festligheter… Få litt sol da, og jeg skal love dere det finnes ikke noe bedre sted å være, eller noe mer fornuftig å bruke tiden på!

Men, nok drømming! Back to reality, back to the gym! I morgen ettermiddag/kveld skal jeg prøve å få med meg mest mulig av et kurs på jobb, og siden arbeidsdagen før det er fylt opp er det ikke plass til så mye trening. Poseringstrening og formsjekk skal jeg få med meg, men styrkeøkta flytter jeg derfor over til i dag. Tok det ganske easy på 500kcal-timen i dag, og droppet Gerilja-cardioen. I morgen blir det derfor treningsfri sett bort fra poseringsøkta, og det tror jeg faktisk kan bli helt greit! Lørdag blir det nok en kursdag som jeg har tenkt å få med meg litt av, samt en innskvisa cardio-økt og poseringstrening på kvelden…

Har forresten noen middagstips på lur som jeg tenkte å dele med dere ganske snart! Magetreningsfilmen er også in the making!

Stay tuned, og ha en fiiin torsdag videre!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s