Litt luksus på en tirsdag? Tja… Hvorfor ikke?

Hvem er det som har bestemt at tirsdag er den kjipe nummer-to-dagen i uka? Det kan man vel strengt tatt få lov til å bestemme selv. Jeg startet tirsdagen kl 6 med en PT-time, med en fantastisk stå-på-jente som er laget av noe jeg ikke helt vet hva er… ALDRI om jeg hadde gjennomført samme økt som hun gjorde i dag kl 6 på morgenen. Jeg hadde heller lagt meg ned for å hylgrine… Fikk med meg et lite tips som ble dagens dessert, nemlig en smoothie laget av frosne skogsbær og den nye FunLight Fruktfest. Godt ja:)

For jeg måtte jo ha dessert etter dagens festmiddag! Det fungerer faktisk utmerket å spise hvalbiff på en tirsdag i grååå joggebukse, hettejakke og tøfler;) Selvfølgelig nok en veldig kreativ diettversjon. Tør liksom ikke invitere noen på disse rettene før jeg har testa de ut selv, for noen ganger føler jeg kreativiteten tar litt overhånd… Og på diett smaker kanskje alt helt fantastisk uansett?

Hvalbiff med gulrotkrem, sopp og en morsom (fun) saus
– hvalbiff
maldonsalt & pepper
Krydre biffen med salt og pepper. Stekes raskt på begge sidene på sterk varme, og sett den i forvarmet stekeovn til den har en kjernetemperatur på ca 55°.

– gulrot
– sitron
– salt & pepper
– sukrinmelis
Kok gulrøttene møre, hell av vannet. Tilsett krydder og sitronsaft og kjør sammen med en stavmixer. Smak til med litt sukrinmelis.

– fun light jordbær
– balsamicoeddik
– litt kalvebuljong
– salt & pepper
– fiberhusk
Bland saft, eddik og buljong og varm opp. Smak til med salt og pepper. Rett før servering pisker du inn litt fiberhusk for en litt mer klissete konsistens:)

– sopp
– salt & pepper
– timian
Skjær soppen i skiver, krydre og rist de i en varm panne.

Jeg skjønner at det kanskje høres litt rart ut å lage saus av funlight, men når plommer og portvin er fraværende ingredienser på dietten var det det beste alternativet:) For deg som lever et normalt liv kan du sjekke ut den originale oppskriften her!

Og var det noen grunn til å feire noe i dag spør du kanskje? Man kan vel feire hva man vil… Så jeg feirer nok en god styrkeøkt gjennomført sammen med super-Lene! God progresjon i dag også, og jeg setter veldig stor pris på alle øktene som går så bra om dagen. Det eneste som uroer meg litt er pull-ups med bredt grep… Disse går bare dårligere og dårligere for hver uke, og det henger jo ikke på greip når alt annet blir bedre. Jeg skal en tur til naprapat i morgen tidlig så jeg skal spørre om det da, og så tror jeg kanskje jeg må finne på noe annet i stedet for den øvelsen… Det er liksom ikke verdt det å dra på seg en skade nå, for det er jo ikke akkurat optimale forhold for rask helbereding i den kroppen her om dagen.

Men det hjelper jo med hvile, så det er tid for senga igjen gitt! Magefilmen er forresten ferdig, så den laster jeg opp i morgen formiddag en gang. Stay tuned;)

1 tanke på “Litt luksus på en tirsdag? Tja… Hvorfor ikke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s