Du blir hva du spiser…

Hørt det før? Det er jo sant – kroppen din bygges opp av det du putter i deg. Gode næringsstoffer bygger en sunn og sterk kropp! Så det er jo det jeg prøver på hver dag – å få i meg gode næringsstoffer for å bli sterkere og hardere. Og rent kjøtt er jo en fin ting. Eller?

Her har du meg i dag.

Der fikk jeg for å spise god middag. I går brukte jeg restene av kjøttet i en Chili Con Carne, som også ble veldig god! Litt for mye av det gode da kanskje – siden jeg i dag føler meg som nettopp det: EN HVAL! Og ikke en hvilken som helst hval, neida, en strandet hval som snart skal føde en fullvoksen elefant.

Det er litt kjedelig bare, for denne uka har jeg egentlig følt meg i ganske bra form! Men i dag? Pløsen og lite energisk. ÆSJ! Og det er lenge siden jeg har vært så lite motivert for å trene styrke som i dag. Alle dager kan jo ikke være like bra, men til tross for mangel på motivasjon og superkrefter så dro jeg hvalkroppen opp trappa og satte i gang med dagens økt. Knebøy sto først på programmet, og siden jeg har kjent at det lugger litt i knærne grudde jeg litt for den. Men innerst inne vet jeg jo at jeg kjenner mindre i knærne jo tyngre vektene er, så da var det bare å la det stå til. Og jeg vet ikke hvor det kommer fra, men jeg presterte bedre enn sist uke. Ikke bare på knebøyen, men på skråbenken også:) Og med tanke på at jeg sist uke hadde treningspartner og denne gangen trente helt alene, så er jeg sinnssykt fornøyd med det! Sånn sett kan det jo hende at hvalen var litt bra likevel? Her har dere i alle fall oppskriften:

Chili Con Carne med hvalkjøtt
– 250-300g hvalkjøtt
– 1 løk
– 1 boks hermetiske tomater + litt vann
– 3-4 sjampinjonger
– 1/2 rød paprika
– 1/2 grønn paprika
– 1 grønn chili
– 1 rød chili
– 1-2 fedd hvitløk
– 1/2 ss oregano
– salt&pepper 

Skjær hvalkjøttet og løken i små terninger, og brun sammen i en gryte. Tilsett hvitløk og chili samt tomatene og litt vann, og kok opp. La det koke noen minutter før du tilsetter paprika og sjampinjonger skjært i strimler/terninger og lar det koke videre i enda noen minutter. Smak til med krydder. Jeg er jo glad i sterk mat og brukte faktisk 2 hele små chili med frøene, men hvis du har en litt tander gane for sterke smaker vil jeg anbefale å fjerne frøene:)

I kveld skal jeg spise middag med et par av go’jentene, og det blir nok en tilsvarende gryte i dag bortsett fra at jeg skal holde meg langt unna hvalkjøttet da det er formsjekk igjen i morgen. Kanskje satse på å være litt mer biff da, hehe:) Tenker også å få til en rolig langkjøring på mølla før jeg starter arbeidsdagen hvis jeg kommer meg opp. Lenge siden jeg har hatt en sånn økt nå, så jeg gleder meg faktisk til det selv om jeg egentlig ikke er spesielt fan av annet enn å løpe annet enn intervaller innendørs…

Og så er jeg blitt utfordret på en ny runde med bading i morgen… I SJØEN! Har gjort det en gang før, og det kan du lese om her.

Ha en fin torsdagskveld – i morgen er det helg:D

3 tanker på “Du blir hva du spiser…

  1. Hihi… lo godt av den stranda hval delen! Så utrolig bra beskrivelse av å være så mett! Kan leve meg rett inn i beskrivelsen! Godt du fikk en bra økt for det da! Hørtes kaldt ut å bade i sjøen nå, brr… hadde jeg aldri fått meg til å gjøre! Ha en fantastisk torsdagskveld og et godt (om en kan kalle det det) bad i morgen! ;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s