Isbad og diettjustering – og SKO!

Jeg gjorde det. Jeg bada. I sjøen. Og ikke en hvilken som helst sjø, men i iskalde Trondheimsfjorden midt i februar. Nå var ikke dette den kaldeste vinterdagen, men likevel. Det er vinter. Det er is og snø på bakken. Og jeg har bada, i bikini og badesokker.

Jeg fikk kulderush i kroppen hver gang jeg tenkte på dette tidligere i dag, og det var nesten så jeg grudde meg litt… Men det er ikke helt min stil å feige ut, så jeg dro. Og jeg gjennomførte. I dag tok jeg meg ikke bryet med å ta bilder, for det var bare å kle av seg, komme seg i sjøen, ta noen svømmetak og komme seg opp og inn i badehuset så fort som mulig!

Og jeg anbefaler faktisk ALLE å prøve vinterbading om du ikke har gjort det før. Du dør ikke, og den følelsen du får etterpå kan ikke sammenliknes med noe annet. Det er faktisk ganske fantastisk:) Så jeg er utrolig glad for at jeg ble med i dag også!

Etter svømmeturen tok jeg turen til Kaliber for en formsjekk. Det har ikke skjedd så mye siden sist, så nå skal jeg prøve å variere energiinntaket på ulike dager, så noen blir høye på karb, noen veldig lave og noen midt i mellom. Med unntak av to uker i jula har jeg jo fulgt samme plan i 3 måneder, så det skal faktisk bli gøy å endre litt, selv om jeg ikke kan si at jeg er lei av den jeg følger nå heller. MEN – mangel på resultater tærer ekstremt på motivasjonen… Så nå som det gjøres endringer kan jeg forvente at det skjer noen forandringer – og der ligger det mye motivasjon! Da gjør det liksom ingenting med rekodlavt energiinntak og en og annen litt ekstra slitsom dag (sier jeg før jeg har prøvd…).

Hentet også skoene jeg bestilte for en stund siden, og de går rett tilbake til avsender. De er litt for høye foran, og i tillegg så supersmale at jeg bare kan glemme å få min fot inn der NOEN GANG med mindre jeg amputerer to tær.

Har i stedet funnet noen supersøte blingblings fra USA. Jeg bestiller jo egentlig ikke sko og klær på nett fordi jeg liker å prøve først, og jeg fikk jo bekreftet at det er lurt senest i dag, men jeg tar sjansen likevel:) Om ikke annet kan jeg jo glede meg med tanken på de helt til jeg finner ut at de ikke passer – om de kommer meg i hende noen gang da…
Men nå er det senga for min del, og opp for litt SFP og skulder-rehab på Teglgården i morgen tidlig. RESULTATER KOM TIL MEEEJ!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s